2 чайні ложки солі; 1 чайна ложка цукру; 100 г очищеною ікри горбуші; 1 столова ложка оливкової олії.
Тримати ікру у розчині рекомендується 10 хвилин. Час залежить від ваших уподобань. Чим солоней ви любите ікрутим довше тримайте її в розчині.
1:163:10Suggested clip 58 secondsЯк засолити червону ікру / Швидкий спосіб – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip
Завершення школи та підготовка до іспитів — це важливий етап у житті кожного учня. Для…
Оформлення офісу — це важливий елемент іміджу будь-якої компанії або державної установи. Окрім меблів та…
Відкриті квартири-студії вже не перший рік на піку популярності. На це є безліч причин: зручно,…
Сучасний дизайн не перестає дивувати. В ньому все ще можна спостерігати багато сучасних елементів, але…
У сучасному світі техніка є невід'ємною частиною нашого життя, і багато людей інвестують значні кошти…
Бумажные пакеты — это простой и в то же время многофункциональный элемент повседневной жизни, который…