2 чайні ложки солі; 1 чайна ложка цукру; 100 г очищеною ікри горбуші; 1 столова ложка оливкової олії.
Тримати ікру у розчині рекомендується 10 хвилин. Час залежить від ваших уподобань. Чим солоней ви любите ікрутим довше тримайте її в розчині.
1:163:10Suggested clip 58 secondsЯк засолити червону ікру / Швидкий спосіб – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip
Сучасний ринок тактичного одягу та спорядження пропонує широкий вибір продукції, однак далеко не всі компанії…
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…