Спосіб приготування: покласти локшину в киплячу підсолену воду і варити на повільному вогні без кришки близько 10 хвилин. Потім відкинути на друшляк.
Залежно від способу гречана локшина, або соба, готується від 1 до 7 хвилин. Головне – не переварити її, інакше вона розповзеться. Соба має бути аль денте, тобто трохи недовареною. Гречану локшину зазвичай не солять під час варіння, оскільки через це вона може склеїтися.
Як правильно варити гречану локшину?
На цей раз виявила в магазині Перемога з акції гречану локшину від знайомої марки Цар. Вартість всього 19,90 руб. Залучив також швидкий час варіння – лише 3 хвилини.
Завершення школи та підготовка до іспитів — це важливий етап у житті кожного учня. Для…
Оформлення офісу — це важливий елемент іміджу будь-якої компанії або державної установи. Окрім меблів та…
Відкриті квартири-студії вже не перший рік на піку популярності. На це є безліч причин: зручно,…
Сучасний дизайн не перестає дивувати. В ньому все ще можна спостерігати багато сучасних елементів, але…
У сучасному світі техніка є невід'ємною частиною нашого життя, і багато людей інвестують значні кошти…
Бумажные пакеты — это простой и в то же время многофункциональный элемент повседневной жизни, который…