Спосіб приготування: покласти локшину в киплячу підсолену воду і варити на повільному вогні без кришки близько 10 хвилин. Потім відкинути на друшляк.
Залежно від способу гречана локшина, або соба, готується від 1 до 7 хвилин. Головне – не переварити її, інакше вона розповзеться. Соба має бути аль денте, тобто трохи недовареною. Гречану локшину зазвичай не солять під час варіння, оскільки через це вона може склеїтися.
Як правильно варити гречану локшину?
На цей раз виявила в магазині Перемога з акції гречану локшину від знайомої марки Цар. Вартість всього 19,90 руб. Залучив також швидкий час варіння – лише 3 хвилини.
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…