Categories: Поради

Скільки варити язик і як його чистити?

Так, невеликий телячий приготується приблизно за 2 години. Субпродукт вагою кілограм-півтора відварюється приблизно 3 години, а двокілограмовий – в середньому 3?. Щоб переконатися, що страва готова, досить просто проткнути кінчик язика вилкою. Якщо зубці легко входять і виділяється прозорий сік – варіння закінчено.14 Oct 2019

Головним питанням є питання про час, скільки потрібно мову варити. Якщо яловичий мова має вагу близько 1 кг, то достатньо буде 2-х годин варіння для його готовності, а якщо вага мови більше 1 кг, то знадобиться 3 години варіння, щоб мова був м'яким.

У яловичою мовою міститься велика кількість білка та заліза, тому дієтологи нерідко рекомендують включати його в раціон при анемії, а також дітям, вагітним жінкам, людям, які перенесли операції. У цьому субпродукті є майже весь ряд вітамінів групи В, особливо багато вітаміну В12.

Додаємо сіль та інші приправи та спеції. Варимо приблизно 2 години * (для свинячих приблизно годину), поки мова не стане зовсім м'яким так, щоб до нього легко входив ніж.

admin

Recent Posts

Мілітарист: ваш надійний партнер у світі тактичного спорядження

Сучасний ринок тактичного одягу та спорядження пропонує широкий вибір продукції, однак далеко не всі компанії…

2 дні ago

Переваги покупки запчастин для сільськогосподарської техніки в інтернет-магазині Трактор-Маркет

Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…

1 тиждень ago

Казино SL KYIV: азарт і розваги в серці Києва

Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…

1 тиждень ago

Незабутній відпочинок у Буковелі: зручні тури з Києва

Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…

2 тижні ago

Пакети типу дой пак від виробника

Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…

3 тижні ago

З чого почати випікати кондитерські вироби: базові інгредієнти та популярні начинки

Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…

3 тижні ago