Як варити ячну кашу Головне — дотримуватись пропорцій і стежити за тим, щоб у процесі вона не підгоріла. Перед приготуванням переберіть крупу: приберіть сміття та темні зерна. Обов'язково промийте ячку кілька разів, поки вода не стане прозорою. Якщо цього не зробити, каша може гірчити.
Пропорції при варінні ячної каші Отже, щоб отримати розсипчасту відварену крупу, необхідно дотримуватись співвідношень 1:1,5 – 2,5 (крупи до води). Тобто на 100 грам каші використовуємо близько 150 – 250 мл. рідини.
Залити крупу холодною водою та поставити на сильний вогонь. Коли вода закипить, зменшити вогонь і накрити кришкою. Варять ячну кашу 15 хвилин|мінути|, помішувати необов'язково. Наприкінці приготування посолити кашу і покласти шматочок олії.
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…
Бесшовные стальные трубы находят широкое применение в различных отраслях: от строительства и производства до нефтегазовой…
С развитием цифровых технологий и распространением криптовалют всё больше людей интересуются возможностями обмена и торговли…
Беговые дорожки для ходьбы: что это, виды и преимущества Беговые дорожки для ходьбы – это…