Час бродіння пива в домашніх умовах становить 7-14 днів, після чого його перекачують методом сифонування з осаду в стерильні пляшки та кегі. У кожну ємність для дображивания пива додають 6-9 г/л цукрів, наповнюють на 4/5 об'єму та закупорюють. Починається вторинне бродіння та дозрівання пива.Sep 27, 2017
8 днів Залишіть пиво бродити на 5-8 днів, і протягом цього часу не відкривайте кришку, тому що бактерії, що знаходяться в повітрі, можуть пошкодити вашу якість пива. Приблизно через 24 години через гідрозатвор почнуть виділятися бульбашки вуглекислого газу.
Існує дві ознаки:
Оптимальна температура бродіння 20 ° С, при температурі 16-18 ° С бродіння протікає повільно і може досягати 2-3 тижнів, при температурі 24-26 ° С бродіння протікає занадто бурхливо протягом 3-5 днів.
Завершення школи та підготовка до іспитів — це важливий етап у житті кожного учня. Для…
Оформлення офісу — це важливий елемент іміджу будь-якої компанії або державної установи. Окрім меблів та…
Відкриті квартири-студії вже не перший рік на піку популярності. На це є безліч причин: зручно,…
Сучасний дизайн не перестає дивувати. В ньому все ще можна спостерігати багато сучасних елементів, але…
У сучасному світі техніка є невід'ємною частиною нашого життя, і багато людей інвестують значні кошти…
Бумажные пакеты — это простой и в то же время многофункциональный элемент повседневной жизни, который…