Пророщений овес у кілька разів поживніший за оброблений і безпечний для споживання. Він містить велику кількість розчинної клітковини бета-глюкан, завдяки чому допомогти схуднути та покращити рівень цукру в крові, холестерину, зміцнити здоров'я серця та кишечника.Aug 26, 2022

Пророщений овес має властивість покращувати роботу печінки, нирок, судин головного мозку, жовчного міхура, відновлювати серцеву діяльність. А ще він має властивість виводити зайвий холестерин із організму. Фахівці також рекомендують вживати його тим, хто страждає на нервові або фізичні виснаження.

Харчова цінність та хімічний склад “овес пророщений”.

Нутрієнт Кількість % від норми 100 г
Харчові волокна 10.7 г 53.5%
Вітаміни
Вітамін А, РЕ 0.02 мкг
Вітамін В1, тіамін 0.5 мг 33.3%

Приготування

  1. Це один із найпростіших способів, щоб оздоровити та очистити організм, який я знаю. …
  2. До пророщування злаки слід добре промити. …
  3. Залишіть овес залити чистою фільтрованою водою на ніч. …
  4. Перекладіть овес на тарілку, накрийте мокрою серветкою.
  5. Я поставила для пророщування на підвіконня.

Вам також може сподобатися

Більше від автора