Пророщений овес у кілька разів поживніший за оброблений і безпечний для споживання. Він містить велику кількість розчинної клітковини бета-глюкан, завдяки чому допомогти схуднути та покращити рівень цукру в крові, холестерину, зміцнити здоров'я серця та кишечника.Aug 26, 2022
Пророщений овес має властивість покращувати роботу печінки, нирок, судин головного мозку, жовчного міхура, відновлювати серцеву діяльність. А ще він має властивість виводити зайвий холестерин із організму. Фахівці також рекомендують вживати його тим, хто страждає на нервові або фізичні виснаження.
Харчова цінність та хімічний склад “овес пророщений”.
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Харчові волокна | 10.7 г | 53.5% |
Вітаміни | ||
Вітамін А, РЕ | 0.02 мкг | |
Вітамін В1, тіамін | 0.5 мг | 33.3% |
Приготування
- Це один із найпростіших способів, щоб оздоровити та очистити організм, який я знаю. …
- До пророщування злаки слід добре промити. …
- Залишіть овес залити чистою фільтрованою водою на ніч. …
- Перекладіть овес на тарілку, накрийте мокрою серветкою.
- Я поставила для пророщування на підвіконня.