Categories: Поради

У чому відмінність шоколаду Каллебаут від інших

Шоколад Каллебаут – це бренд, відомий своєю високою якістю та унікальним смаком. Відмінною особливістю шоколаду Каллебаут є його виробництво із добірного какао-бобу та використання лише натуральних інгредієнтів.

Завдяки використанню якісних сортів какао-бобів, шоколад Каллебаут має неповторний аромат і глибокий, насичений смак. Він захоплює всі почуття та дарує незабутні відчуття.

Ще одна відмінна риса шоколаду Каллебаут полягає в його виробництві за допомогою традиційних методів, які зберігають усі корисні властивості какао-бобу. Без додавання штучних консервантів, барвників та ароматизаторів, шоколад Каллебаут є натуральним та здоровим продуктом.

Вибираючи шоколад Каллебаут, ви можете бути впевнені, що занурюєтеся у світ справжнього задоволення та насолоди. Спробуйте унікальні смаки шоколаду Каллебаут та відкривайте нові грані чуттєвих відчуттів!

Вид шоколаду Опис склад
Шоколад Каллебаут 54,5% Молочний шоколад з ніжним ароматом какао та ванілі Какао-маса, цукор, какао-масло, сухе незбиране молоко, ванілін
Шоколад Каллебаут 70,5% Темний шоколад з більш інтенсивним ароматом какао Какао-маса, цукор, какао-масло, ванілін
Шоколад Каллебаут 80% Гіркий шоколад з вираженим ароматом какао та нотами фруктів Какао-маса, цукор, какао-масло

Кондитерський шоколад продається в каллетах – маленьких дисках різних розмірів. У такому вигляді він легше дозується та піддається плавленню. Він буває молочний, білий та чорний з різним відсотком вмісту какао.

Що таке шоколад Каллебаут?

Callebaut (Каллебаут) найвідоміший бельгійський «шоколадний» бренд зі 100-річною історією, компанія-світовий лідер у галузі виробництва та дистрибуції шоколаду та інших продуктів з какао-бобів.

Чий шоколад Каллебаут?

Callebaut поєднується з французькою компанією Cacao Barry. Callebaut залишається на 100% бельгійським брендом, який, як і раніше, виробляє весь свій чудовий шоколад, від какао-бобів до плитки, на території Бельгії.

Чому білий шоколад називають шоколадом?

Виходить, що з погляду державних стандартів білий шоколад має право називатися шоколадом, оскільки в ньому міститься необхідна кількість какао-олії (понад 20%).

admin

Recent Posts

Огляд на Surge: мультитул, що підкорює вершини

Мультитули давно стали незамінним інструментом для тих, хто цінує зручність, універсальність і надійність. Серед багатьох…

11 години ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який стане в пригоді для багатьох задач: від облаштування…

13 години ago

Смак України у сучасному виконанні: ресторан Prynada

Ресторан Prynada — це місце, де традиційна українська кухня отримує сучасне звучання. Розташований у самому…

2 дні ago

ProMenu — ваш надійний партнер у створенні ідеальної кухні

Кухня — це місце, де створюються кулінарні шедеври, де сім’я збирається за вечерею, і де…

3 дні ago

Как выбрать подходящую подушку в зависимости от ее назначения?

Выбор подушки - индивидуальный процесс, зависит от личных предпочтений, анатомических особенностей и привычек сна. Правильно…

3 дні ago

Как правильно хранить оружие дома?

Хранение оружия дома – это вопрос не только удобства, но и безопасности. Неправильный подход может…

1 тиждень ago