Як користуватися виномером-цукромером Опустіть виномер-сахаромер в сусло і дочекайтеся моменту, поки він повністю не зупиниться. Зупинившись у ємності, запишіть показання виноміру. * Для отримання найбільш точних показань температура сусла має бути +20°С.
Спиртометр дозволяє визначати відсоток спирту в алкоголі, а виномір використовується при виробництві вина та браги для вимірювання міцності та додатково вказує на рівень цукру. Розрізняються прилади за діапазоном виміру спирту – виномір визначає цукор від 0 до 25%, спирт від 0 до 12%.
Сучасний ринок тактичного одягу та спорядження пропонує широкий вибір продукції, однак далеко не всі компанії…
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…