Для приготування їжі в духовці посуд повинен мати товсті стінки та дно (0,6-0,8 см). Від цього параметра залежить рівномірність прогріву і збереження тепла в посуді. Бажано використовувати посуд з товстими стінками та в кондитерському ремеслі.Apr 2, 2021
Який посуд не можна ставити в духовку
Dec 12, 2020
Вибір скляною посуди для духовки Зверніть увагу на поверхню форми, щоб переконатися у відсутності сторонніх вкраплень, повітряних бульбашок, нерівностей, западин, «каламутних острівців», шорсткості та подряпин. Скло має бути прозорим, однорідним, без помутнінь.
Посуд та форми для використання в духовці роблять із металу, кераміки, жароміцного скла, пластику, силікону, порцеляни і навіть паперу. Від матеріалу залежить вид страв, які можна, можливо готувати. Посуд і форми зі сталі швидко нагріваються і мають бактерицидні властивості, щоб довше зберігати свіжу їжу.
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…