Макарони – одна з найпопулярніших італійських страв, яка захоплює не лише гурманів, а й звичайних любителів пасти. Але як італійці називають ці улюблені всіма вишукування?

Італійці називають макарони “паста” або “спагетті”. І цілком логічно, оскільки саме в Італії ці чарівні вироби з тіста досягли свого розквіту. Італійці знаються на приготуванні цієї страви і налічують понад 300 різних типів і форм пасти.

Коли вони кажуть “паста”, перш за все вони мають на увазі макарони. Їх вони можуть їсти з соусом, додавати до супів або використовувати для запікання. А “спагетті” вони відносять до класу пасти з довгою та тонкою формою.

В Італії існує ціла наука, пов'язана з пастою. Італійці готують її з особливою увагою та люблять експериментувати з різними інгредієнтами, соусами та способами приготування. Відомо, що макарони є їжею не тільки для серця та душі, але і для тіла, оскільки містять важливі білки, вуглеводи та клітковину.

Італійська назва Російський переклад
Spaghetti Спагетті
Penne Пенне
Fettuccine Феттуччині
Rigatoni Рігатоні
Farfalle Фарфалле

Свої традиційні макарони італійці називають «паста». Одним з найхимерніших видів пасти є Фарфалле. Ці макарони мають витончену, повітряну форму і тонкий насичений смак. Barilla інтерпретувала їх форму, зробивши ще легшою, зберігши при цьому оригінальні смакові якості та текстуру тесту.15 травня 2014 р.

Як називається макарони італійською?

Зміст:

  • 1 Як називається макарони італійською?
  • 2 Що таке макарони в Італії?
  • 3 Як називаються макарони ріжки італійською?
  • 4 Які макарони їдять в Італії?

Паста – Це італійська назва всіх макаронних виробів. І спагетті, і равіолі, і фарфалле. Всі види. Те, що ми називаємо загальним словом “макарони”, італійці називають паста.

Що таке макарони в Італії?

В Італії макаронами прийнято називати прямі, порожнисті всередині трубочки, які завдяки своїй формі добре поєднуються з густими овочевими та м'ясними соусами, відмінно підходять для запікання.

Як називаються макарони ріжки італійською?

ELBOW MACARONI (ріжки) Ріжки – це короткі, вигнуті у вигляді півкола макарони. Вони швидко готуються і їхня форма знайома всім з дитинства. Ріжки також використовуються в основних стравах, салатах, супах, запечених стравах.

Які макарони їдять в Італії?

Не вішай мені локшину: яку пасту їдять італійці

  • Спагетті (Spaghetti)
  • Лінгвіні (Linguine)
  • Букатіні (Bucatini)
  • Зіті (Ziti)
  • Тальятелле (Tagliatelle)
  • Паппарделле (Pappardelle)
  • Пенне (Penne)
  • Фузіллі (Fusilli)

Вам також може сподобатися

Більше від автора