Categories: Поради

Як можна запекти шматок м'яса

Як приготувати м'ясо в духовці?

Зміст:

    • 0.1 Як приготувати м'ясо в духовці?
    • 0.2 Скільки часу запікається шматок м'яса?
    • 0.3 Чи потрібно обсмажувати м'ясо перед запіканням?
  • 1 У духовці, Свинина

Запікати м'ясо треба на нижньому рівні духовки при температурі 180-200 градусів протягом 1,5-2 годин (Попередньо знявши плівку, звичайно:) І не лякайтеся, якщо воно підгорятиме зверху. Це м'ясо запікалося 1,5 години за температури 180 градусів. Щоб переконатися в готовності, проткніть зубочисткою м'ясо. Збережена копія

Скільки часу запікається шматок м'яса?

Скільки займе приготування загалом залежить від розміру страви. Розраховуйте приблизно 1 годину на 1 кг м'яса. У процесі запікання кілька разів можна полити м'ясо соком, що утворився на дні посуду або стікаючим маринадом. За 10 хвилин до готовності м'яса потрібно «подихати», щоб утворилася хрумка скоринка.

Чи потрібно обсмажувати м'ясо перед запіканням?

Це міф, дорогі друзі. Практичні експерименти давно довели, що це негаразд. Насправді присмажена скоринка потрібна, щоб надати м'ясу улюбленого всіма нами смаку. Досягти скоринки можна і до, і після запікання.

У духовці, Свинина

Свинина – жирне, ніжне м'ясо, що має солодкуватий присмак. Щоб підкреслити переваги свинини, важливо вибрати потрібні шматки для приготування відповідної страви. В якості свинини в духовці можна приготувати майже будь-яку частину тушки свині. Детальніше про свинина в духовці .

Свинина, запечена в маринаді із соєвого соусу, гірчиці та меду, – просте, але безпрограшне блюдо, яке виручить у будь-якій ситуації. Мінімум продуктів та роботи на кухні, а м'ясо виходить дуже ніжним, пряним та соковитим. Можна і в гарячому вигляді з подати гарніром, і в холодному використовувати для приготування бутербродів.

Цей легкий рецепт запікання м'яса багатьом знайомий. Підготувати та запекти м'ясо в духовці дуже легко. Крім самого м'яса знадобляться лише часник, гірчиця та майонез.

М'яке, ніжне м'ясо з пікантною ноткою та апетитним виглядом – такими виходять відбивні зі свинини за цим рецептом. Секрет страви – в маринаді, в якому відмінно поєднуються солодощі цукру, солоність соєвого соусу і аромат часнику. Готуються відбивні дуже легко та за мінімальної вашої участі.

Свинина та овочі запікаються в духовці, страва виходить дуже смачною, соковитою та ароматною. Прекрасна вечеря або обід для всієї родини.

свинина, картопля, кабачки, морква, перець болгарський, цибуля ріпчаста, часник, зелень петрушки, олія, сіль, перець чорний мелений

М'ясо по-французьки – дуже ситна страва, з вдалим поєднанням картоплі, помідорів та м'яса. Ця м'ясна страва підходить як для святкового столу, так і для звичайної вечері. Якщо ви хочете підкорити серце та шлунок чоловіка, раджу приготувати м'ясо за моїм рецептом.

свинина, картопля, помідори, цибуля ріпчаста, сир твердий, сіль, перець чорний мелений, приправа, олія, майонез

Дуже смачний шашлик у духовці – рецепт неодноразово перевірений! М'ясо не відрізнити від смаженого на мангалі! Гості завжди запитують, де я смажила шашлик, адже живемо ми у квартирі)). Приготування елементарне, а шашлик у духовці виходить ніжний, соковитий, підсмажений. Дуже смачно! Спробуйте! Рекомендую рецепт шашлику у духовці!

Просто чарівний спосіб приготування м'яса у духовці – шматочками у фользі. Фольга допоможе рівномірно розподілити тепло, збереже соковитість запеченого м'яса, а вам залишиться тільки іноді заглядати в духовку, контролюючи процес.

Чудовий та дуже простий рецепт запеченої свинячої корейки. Смачне та нежирне м'ясо з гострим перчиком і гірчицею можна подавати як основну гарячу страву або як холодну закуску. Спробуйте дуже смачно!

Свинина, запечена з сиром та помідорами – дуже швидка, смачна і проста у приготуванні страва.

Мій недільний обід – свинина, запечена з картоплею. Як кажуть, пальчики оближеш.

Ніжне м'ясо добре як у гарячому, так і охолодженому вигляді.

Це м'ясо, запечене у фользі, просто тане у роті!

Коли не хочеться стояти біля плити, а вечерю готувати потрібно – виручить ситна картопляна запіканка зі свининою, помідорами та цибулею! Готування мінімум, а страва виходить ситна та дуже апетитна. Безпрограшне поєднання м'яса з картоплею стає ще смачнішим під спокусливою скоринкою з розплавленого сиру. М'ясо виходить соковитим, а овочі – ароматними та ніжними. Спробуйте!

свинина, картопля, цибуля ріпчаста, помідори чері, сир сулугуні, сметана, олія, сіль, перець чорний мелений, паприка мелена, зелень

Сьогодні запікали м'ясо у духовці. Дуже смачно! Такого м'яса ви не купите в магазині. Обов'язково згадайте про нього, коли ви підбираєте закуски на Новий рік 2023.

Будь-яке м'ясо, запечене за цим рецептом, виходить смачне та соковите! Я готувала свинину, але можна використовувати курку чи яловичину, все одно буде смачно! М'ясо спершу маринується з томатною пастою, а потім запікається під сметанно-майонезним соусом із гірчицею та часником.

Свинина з картоплею – це завжди смачна “класика”. М'ясо та картопля попередньо маринується в соусі з майонезу, спецій та пряних трав та запікається у духовці. У результаті отримуємо смачну страву до обіду або вечері без зайвого клопоту і метушні.

картопля, свинина, майонез, гірчиця, куркума мелена, трави пряні, паприка мелена, сіль, перець чорний мелений, зелень

Простий і швидкий рецепт смачної свинини з помідорами та сиром. Таке м'ясо готую постійно.

М'ясо, запечене цілим великим шматком, – це дуже смачна і красива страва. А готується ця страва дуже просто. Пропонуємо вам рецепт свинячої шиї, запеченої у духовці.

Гармошка зі свинини з помідорами та сиром, запечена в духовці, — справжня святкова страва, яку можна сміливо ставити в центр столу. Попередньо м'ясо маринуємо з гірчицею, соєвим соусом та лимонним соком, потім у надрізи між скибочками м'яса викладаємо сир, помідори, пластинки часнику та запікаємо свинину у фользі.

свинина, сир твердий, помідори, часник, соус соєвий, гірчиця, лимон, олія, сіль, перець чорний мелений

Дуже соковиті та ніжні свинячі відбивні у духовці.

Ніжна соковита свинина у духовці. Просто та смачно.

Якщо у вас намічається свято, то приготуйте м'ясо французькою за моїм рецептом. Воно обов'язково сподобається всім вашим гостям. Наприклад, як гаряча страва на Новий рік. Заплануйте у новорічні рецепти.

свинина, печериці, цибуля ріпчаста, сир твердий, сир, помідори, гірчиця, сіль, перець чорний мелений, олія

М'ясо з картоплею, приготовлене в духовці в рукаві – гарантовано вдале блюдо. М'ясо виходить м'яким і соковитим, картопля просочується його соком та спеціями. Страва ситна, надзвичайно смачна і ароматна! Запечена свинина або інше м'ясо з картоплею чудово підійде для сімейного обіду або вечері, а також на святковий стіл. Соковито, ароматно та неклопотно!

свинина, картопля, морква, цибуля ріпчаста, олія рослинна, паприка мелена, чебрець, сіль, перець мелений, вода

Дуже ніжне м'ясо просто тане в роті.

свинина, цибуля ріпчаста, помідори, яйце куряче, вершки, сир, майонез, часник, олія, перець чорний, зелень, сіль

М'ясо, запечене на цибулі, дуже ніжне, соковите, просто тане в роті. А цибуля набуває ніжного карамельного смаку. Ви витратите зовсім небагато свого особистого часу на приготування цієї страви.

шия свиняча, цибуля ріпчаста, часник, масло вершкове, соус соєвий, оцет винний білий, вода, сіль, перець чорний мелений

Приготувати шашлик вдома цілком реально. Якщо ви не маєте можливості виїхати на природу або за вікном негода, можна приготувати шашлик у духовці. Мариноване м'ясо викладається на мариновану цибулю і запікається у рукаві – простіше нікуди! Смак м'яса дуже схожий на смак звичного шашлику, шматочки свинини виходять соковитими та ароматними.

Відкрила для себе новий спосіб приготування рису з м'ясом. Вийшло дуже смачно, ароматно та ситно. Раджу спробувати!

Кисло-солодкі яблука дають свинині особливий вишуканий смак.

Як запекти свинину із соєвим соусом у духовці? Це легко! Скористайтеся цим рецептом приготування свинини в рукаві – і насолоджуйтесь смачним м'ясом у соєвому соусі.

Таке м'ясо під сиром чудово підійде до будь-якого гарніру. Подавати м'ясо під сиром можна з макаронами, картоплею, гречкою, рисом.

Хороша друга страва з м'ясом та грибами. Подавати краще в посуді, що готувалося.

свинина, олія рослинна, цибуля, морква, картопля, печериці, сіль, перець чорний мелений, базилік, бульйон, зелень, соус соєвий, мед, коньяк, оцет бальзамічний.

Це дуже смачне та ніжне м'ясо, запечене з грибами та сиром, прикрасить святковий стіл. Випробовано нами вже багато років. Свинина маринується у суміші кефіру та яєць. Кефір надає м'ясу соковитість та м'якість.

Готуємо соковиту буженину вдома. Чудова страва на обід. І на святковий стіл буженину зі свинини не соромно подати:)

Ароматна, соковита свинина з часником та морквою, запікається у духовці у фользі.

М'ясо фарширується курагою, чорносливом та інжиром і запікається в апетитній глазурі на основі меду, червоного вина та олії. Глазурь створює на поверхні м'яса апетитну піджаристу скоринку. Солодощі та соковитість фруктів гармонійно відтіняють солонуватий, з перчинкою смак м'яса. Активне готування займе не так багато часу, а страва вийде ефектною і дуже смачною. Давайте балувати свою родину ласими стравами не лише на свята.

свинина, курага, чорнослив без кісточок, інжир сушений, сіль, перець мелений, вино червоне сухе, мед, олія рослинна, салат листовий

Приємне, гостре, добре пропечене м'ясо сподобалося, особливо сподобалося чоловікам.

вирізка свиняча, часник, лавровий лист, чебрець (чебрець, богородська трава), перець червоний, олія, сіль, перець чорний мелений, зелень петрушки

Купив я нещодавно непоганий шматок грудинки. Люблю я таке м'ясо, щоб було із сальцем. Думав, що робити і вирішив запекти. Елементарно просто не вимагає багато вашого часу!

Свинина з овочами у горщику – це офіційна назва цього рецепту. А якщо по-домашньому. “Радість для чоловіка” – так можна назвати це м'ясо в горщиках з овочами – смакоти з картоплею та ароматними перцем та кабачком.

свинина, картопля, цибуля, морква, кабачок, перець болгарський, стебло селери, приправа, кетчуп, сіль, перець, олія

Правила та тонкощі приготування дуже м'якої, соковитої та смачної свинячої рульки, запеченої в духовці. Ідея м'ясної страви на святковий стіл. Це дуже проста страва, вашої участі у приготуванні практично не вимагає. Вам знадобиться трохи часу та терпіння.

Завдяки оригінальному виду котлет, запечених із сиром та перепелиними яйцями, такі котлети-човники цілком можна приготувати на святковий стіл.

м'ясо, цибуля ріпчаста, часник, хліб білий, молоко, сир твердий, яйце перепелине, зелень, сіль, перець мелений

Капуста з м'ясом – традиційне апетитне та ситне поєднання. Приготуємо капусту з м'ясом в духовці – це просто, дуже смачно і без особливого клопоту. Не потрібно нічого попередньо обсмажувати, або гасити: нарізана капуста та м'ясо викладаються у форму, заливаються томатним соком і одразу вирушають у духовку. При запіканні під фольгою всі інгредієнти просочуються ароматом прянощів, в результаті виходить неймовірно смачна та поживна страва – чудова вечеря або обід для всієї родини!

капуста білокачанна, свинина, томатний сік, лавровий лист, часник, перець чорний мелений, сіль, зелень петрушки

Запікання м'яса у фользі позбавить необхідності нанизувати шматки свинини на шпажки, що спрощує приготування шашлику в духовці. Маринується свинина з цибулею, томатною пастою та гірчицею.

свинина, цибуля ріпчаста, томатна паста, гірчиця, олія рослинна, приправа, сіль, перець чорний мелений

Відбивні з нежирного свинячого м'яса, запечені в духовці під скибочками яблук та ніжним сиром моцарелла. М'ясо виходить соковитим, смачним і м'яким, що тане в роті.Яблука відмінно поєднуються з м'ясом, надають невеликої насолоди та приємного аромату, який доповнюється нотками базиліка та куркуми.

Дуже смачне м'ясо, тушковане цілим шматком. Роль соусу тут виконують овочі, тушковані зі свининою.

свинина, цибуля, масло вершкове, олія топлена, бульйон, часник, перець болгарський, соус томатний, олія оливкова, оцет бальзамічний, мед, соус, сіль, перець.

Напрочуд добре поєднується м'ясо з фруктами та томатами. Свинина, запечена з абрикосами та помідорами, – ароматна та соковита страва, яка готується практично самостійно в духовці. До характерної кислинки томатів додається легка фруктова насолода. Якщо раніше ви не експериментували подібним чином, саме час розпочати.

Начинка для цього рулету готується із сухофруктів, горіхів та трав. Запікається рулет у духовці під гірчичним соусом.

філе свинини, вишня, курага, чорнослив, горіх волоський, вино червоне сухе, лікер апельсиновий, цибуля-шалот, сіль, цедра лимона, багет Французький, чебрець.

Свинина, запечена в пиві, з цибулею, чорносливом та курагою, відмінно підійде для смачного та ситного обіду чи вечері. М'ясо виходить ніжним, ароматним та дуже смачним.

свинина, цибуля ріпчаста, чорнослив, курага, пиво темне, мед, олія рослинна, лавровий лист, перець чорний горошком, перець чорний мелений, паприка мелена, сіль, зелень

Вишукане м'ясо – свинина, тушкована в духовці з яблуками та помідорами, у вині. Хороша страва для холодних осінніх днів.

свинина, яблуко, помідори, цибуля ріпчаста, олія топлена, цукор, сіль, перець чорний мелений, борошно, вино біле сухе, петрушка

Запечений м'ясний рулет зі свинячої грудинки із сухофруктами та горіхами. Гарний у розрізі та дуже смачний.

Смачну натуральну ковбасу можна приготувати вдома. Дивіться простий рецепт домашньої курячої ковбаси зі свининою та сиром. Тепер ви можете давати смачну ковбасу із сиром своїм дітям і не переживати за їхнє здоров'я. Адже цю ковбасу ви приготували своїми руками із натуральних та свіжих продуктів.

Вишукане м'ясо – свинина, тушкована в духовці з яблуками та помідорами, у вині. Хороша страва для холодних осінніх днів.

свинина, яблуко, помідори, цибуля ріпчаста, олія топлена, цукор, сіль, перець чорний мелений, борошно, вино біле сухе, петрушка

Кисло-солодкі яблука дають свинині особливий вишуканий смак.

Цікаве поєднання м'ясного фаршу та солодкуватого гарбуза. Для надання фаршу насиченого смаку попередньо обсмажуємо його із цибулею. При запіканні гарбуз та фарш “діляться” соками, а також насичуються молочним смаком заливки та ароматом мускатного горіха. Тертий сир разом із гарбузом надають страві апетитного вигляду.

фарш м'ясний, гарбуз, цибуля ріпчаста, сир твердий, молоко, яйця, горіх мускатний, масло вершкове, сіль, перець мелений

Цікавий рецепт відбивних для любителів експериментувати на кухні. На вигляд нічого дивного, але під морквяно-сирною шапочкою ховаються скибочки банана і яблука – досить несподівано для м'ясної страви. М'ясо виходить соковитим, з легкими фруктовими нотками, а часник та зелень кропу надають яскравого аромату.

свинина, банан, яблуко, морква, твердий сир, часник, сметана, майонез, зелень кропу, сіль, перець чорний мелений

Відбивні з нежирного свинячого м'яса, запечені в духовці під скибочками яблук та ніжним сиром моцарелла. М'ясо виходить соковитим, смачним і м'яким, що тане в роті.Яблука відмінно поєднуються з м'ясом, надають невеликої насолоди та приємного аромату, який доповнюється нотками базиліка та куркуми.

Свинина у духовці готується порівняно швидко. Свинина чудова тим, що з нею можна експериментувати, пробувати різні способи виготовлення, температурні режими, набір спецій і т.д. І все ж, і це м'ясо має свої закони, секрети приготування. За складом інгредієнтів розрізняють такі страви: свинина з картоплею в духовці, свинина в духовці з сиром, свинина з грибами в духовці, свинина з помідорами в духовці. Картопля зі свининою в духовці використовується найчастіше інших продуктів. т.к. це поєднання найповніше відповідає нашим традиціям та уподобанням. За способом термообробки та збереження жару можливі такі варіанти: свинина у фользі у духовці, свинина у горщиках у духовці, свинина у рукаві у духовці. Господині користуються різними способами оброблення та оформлення м'яса і отримують: свинина шматком в духовці, відбивна зі свинини в духовці, рулет зі свинини в духовці, свинина буженина в духовці, стейки свинини в духовці, жарке зі свинини в духовці, свинина по-французьки . Рецепт свинини по-французьки у духовці стоїть особняком, т.к. є улюбленим блюдом багатьох шанувальників цього м'яса. Так само, як і шашлик у духовці зі свинини. Він хоч і відрізняється від шашлику, приготованого на вугіллі та на повітрі, але дуже гарний.

Свинина, запечена у духовці, зберігає соковитість та аромати. Запекти свинину в духовці зможе навіть початківець. Запікання свинини в духовці – процес не такий трудомісткий. А дуже вже апетитна страва виходить на виході: соковита та смачна свинина у духовці. Встояти неможливо!

Страви зі свинини у духовці різноманітні.Як приготувати свинину у духовці підкажуть рецепти з фотографіями. Наприклад, “свинина в духовці” – фото процесу приготування допоможуть вам отримати відмінний результат. Якщо ви задумали зробити якусь оригінальну свинину в духовці, рецепт з фото такої страви стане в нагоді. Часто шукають простий рецепт свинини у духовці. Але якщо ви уважно почитаєте наші рецепти, то зрозумієте – всі вони не складні і цілком придатні для швидкого приготування. Таким, наприклад, є рецепт свинини з картоплею у духовці та інші.

Якщо ви приготували свої варіанти страви свинина в духовці, рецепти з фото обов'язково викладете на нашому сайті. Ваш досвід стане в нагоді іншим. Використання фотографій у рецептах допомагає господаркам. Рецепт свинини у духовці з фото швидше запам'ятається, його одразу захочеться приготувати. М'ясо свинини в духовці набуває настільки незабутнього і нічим незамінного смаку, що його хочеться готувати постійно. Хочеться експериментувати. До речі, саме так і з'явилися нові варіанти цієї страви: м'ясо французькою в духовці зі свинини, свинина у фользі, запечена в духовці, свинина в маринаді в духовці. Рецепти свинини в духовці розширюються і множаться завдяки вишукуванням домашніх кулінарів.

Багато хто знає, як смачно приготувати свинину в духовці, як правильно запекти свинину в духовці або запекти свинину у фользі, але все одно варто ознайомитися з нашими рецептами. Там ви знайдете багато цікавого, і, напевно, знайдете щось нове для себе.

Нехай також вам допоможуть деякі поради щодо приготування свинини в духовці:

– М'ясо з магазину обов'язково промийте, але не замочуйте. Найкраще швидко обдати шматок свинини гарячою водою, після цього ще й холодною проточною.Перед приготуванням обов'язково обсушити м'ясо. За наявності води на м'ясі воно просто гаситиметься;

– якщо ви хочете зрештою отримати смак м'яса, а не спецій, краще використовувати тільки сіль, чорний перець. Можна потроху додавати до свинини лавровий лист, цибулю, гвоздику, запашний перець, лимонну цедру;

– заморожене м'ясо краще розморозити у природних умовах. Бажано, щоб процес розморожування відбувався повільно в холодильнику, в нижньому відділенні. Небажано цей процес прискорювати в мікрохвильовій печі або під струменем води, це негативно вплине на соковитість і смакові якості страви. Пам'ятайте, що час приготування м'яса скорочується. Свіж готується трохи довше.

– після того, як приправте м'ясо спеціями, слід з обох боків обмазати його олією. Це допоможе зберегти сік у м'ясі.

admin

Recent Posts

Переваги покупки запчастин для сільськогосподарської техніки в інтернет-магазині Трактор-Маркет

Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…

5 днів ago

Казино SL KYIV: азарт і розваги в серці Києва

Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…

5 днів ago

Незабутній відпочинок у Буковелі: зручні тури з Києва

Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…

1 тиждень ago

Пакети типу дой пак від виробника

Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…

3 тижні ago

З чого почати випікати кондитерські вироби: базові інгредієнти та популярні начинки

Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…

3 тижні ago

Ремонт портативних зарядних станцій: як повернути пристрій до роботи

Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…

3 тижні ago