У молодих сортів віскі найчастіше проявляється свіжий грушевий смак, а у більш зрілих – зацукрованої чи печеної груші. Дубовий аромат зустрічається у багатьох сортів віскі і безпосередньо пов'язані з тим, як виготовляється напій.
Віскі притаманні цитрусові ноти, аромати фруктового тістечка, дині, персиків, льодяників, суниці, тушкованих яблук, родзинок, фруктового пирога.
Вік цього віскі – 7 років, і старіє він у трьох бочках: бурбон, херес, херес Педро Хіменез. У результаті виходить бронзовий віскі з переважанням нот чорної смородини. Що ми бачимо у результаті: солодкий віскі виходить виключно завдяки бочці. Найчастіше в ролі підсолоджувача виступає бочка з-під портвейну.
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…