Ната – це ніж, що поєднує в собі функції ножа і сокири. Дуже зручний тип зброї, який може стати в нагоді не тільки мисливцеві, але й простому туристу. Для виготовлення клинка застосовуються високовуглецеві традиційні та сучасні японські сталі. Традиційна ната робиться із двох шарів.Apr 9, 2018
Сікач за своєю конструкцією нагадує гібрид сокири і ножа. Ножища кухонний, м'ясничий: косар, сікач; Сікач робить перехід від ножа до сокири.
Найбільш відомими традиційними японськими ножами є онагіба, деба та усуба (yanagiba, deba, usuba). Без цих ножів неможливо уявити приготування національних японських страв та вони присутні у будь-якому японському ресторані.
Танто має односторонній, іноді гострий клинок довжиною до 1 сяку (30,3 см) і загальною довжиною з рукояттю 30-50 см (зазвичай 35-45 см). Якщо довжина клинка більше 1 сяку, це короткий меч вакидзаси.
Завершення школи та підготовка до іспитів — це важливий етап у житті кожного учня. Для…
Оформлення офісу — це важливий елемент іміджу будь-якої компанії або державної установи. Окрім меблів та…
Відкриті квартири-студії вже не перший рік на піку популярності. На це є безліч причин: зручно,…
Сучасний дизайн не перестає дивувати. В ньому все ще можна спостерігати багато сучасних елементів, але…
У сучасному світі техніка є невід'ємною частиною нашого життя, і багато людей інвестують значні кошти…
Бумажные пакеты — это простой и в то же время многофункциональный элемент повседневной жизни, который…