Ната – це ніж, що поєднує в собі функції ножа і сокири. Дуже зручний тип зброї, який може стати в нагоді не тільки мисливцеві, але й простому туристу. Для виготовлення клинка застосовуються високовуглецеві традиційні та сучасні японські сталі. Традиційна ната робиться із двох шарів.Apr 9, 2018
Сікач за своєю конструкцією нагадує гібрид сокири і ножа. Ножища кухонний, м'ясничий: косар, сікач; Сікач робить перехід від ножа до сокири.
Найбільш відомими традиційними японськими ножами є онагіба, деба та усуба (yanagiba, deba, usuba). Без цих ножів неможливо уявити приготування національних японських страв та вони присутні у будь-якому японському ресторані.
Танто має односторонній, іноді гострий клинок довжиною до 1 сяку (30,3 см) і загальною довжиною з рукояттю 30-50 см (зазвичай 35-45 см). Якщо довжина клинка більше 1 сяку, це короткий меч вакидзаси.
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…