2:306:24Suggested clip 60 secondsЯК ВІДРІЗНИТИ БІЛІ ГРИБИ ВІД КОВАРНИХ ЖОВЧНИХ – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip
М'якуш на зрізі білий і, на відміну від підберезників і подосиновиків, залишається таким же при сушінні. На ніжці у нього біла сіточка на коричневому тлі, а трубочки у молодих грибів також білі спочатку, а потім темніють. на білий гриб дуже схожі кілька видів, які можуть зіпсувати вам вечерю.
Головна відмінність у тому, що ніжка двійника має характерний візерунок у вигляді дрібної сітки. А у білого ніжка плавно змінює своє забарвлення – від світло-коричневого вгорі до білого унизу. Також у жовчного гриба характерний яскраво виражений гіркий смак. І відразу після зрізу ніжка коричневіє, а в боровика залишається білою.
Мультитули давно стали незамінним інструментом для тих, хто цінує зручність, універсальність і надійність. Серед багатьох…
Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який стане в пригоді для багатьох задач: від облаштування…
Ресторан Prynada — це місце, де традиційна українська кухня отримує сучасне звучання. Розташований у самому…
Кухня — це місце, де створюються кулінарні шедеври, де сім’я збирається за вечерею, і де…
Выбор подушки - индивидуальный процесс, зависит от личных предпочтений, анатомических особенностей и привычек сна. Правильно…
Хранение оружия дома – это вопрос не только удобства, но и безопасности. Неправильный подход может…