Categories: Поради

Як не переплутати білий гриб?

2:306:24Suggested clip 60 secondsЯК ВІДРІЗНИТИ БІЛІ ГРИБИ ВІД КОВАРНИХ ЖОВЧНИХ – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

М'якуш на зрізі білий і, на відміну від підберезників і подосиновиків, залишається таким же при сушінні. На ніжці у нього біла сіточка на коричневому тлі, а трубочки у молодих грибів також білі спочатку, а потім темніють. на білий гриб дуже схожі кілька видів, які можуть зіпсувати вам вечерю.

Головна відмінність у тому, що ніжка двійника має характерний візерунок у вигляді дрібної сітки. А у білого ніжка плавно змінює своє забарвлення – від світло-коричневого вгорі до білого унизу. Також у жовчного гриба характерний яскраво виражений гіркий смак. І відразу після зрізу ніжка коричневіє, а в боровика залишається білою.

admin

Recent Posts

Огляд на Surge: мультитул, що підкорює вершини

Мультитули давно стали незамінним інструментом для тих, хто цінує зручність, універсальність і надійність. Серед багатьох…

38 хвилин ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який стане в пригоді для багатьох задач: від облаштування…

3 години ago

Смак України у сучасному виконанні: ресторан Prynada

Ресторан Prynada — це місце, де традиційна українська кухня отримує сучасне звучання. Розташований у самому…

2 дні ago

ProMenu — ваш надійний партнер у створенні ідеальної кухні

Кухня — це місце, де створюються кулінарні шедеври, де сім’я збирається за вечерею, і де…

2 дні ago

Как выбрать подходящую подушку в зависимости от ее назначения?

Выбор подушки - индивидуальный процесс, зависит от личных предпочтений, анатомических особенностей и привычек сна. Правильно…

3 дні ago

Как правильно хранить оружие дома?

Хранение оружия дома – это вопрос не только удобства, но и безопасности. Неправильный подход может…

1 тиждень ago