1-5% – низька рентабельністьнад збільшенням якої треба працювати; 5-20% – середній показник, у якому підприємство може стабільно працювати; 20-30% – висока результативність роботи.
Як розрахувати рентабельність продукції
Важливо відзначити, що до основних шляхів збільшення рентабельності підприємства також можна зарахувати: підвищення обсягу продажів, збільшення ціни на продукцію, що виробляється (товари, послуги), зміна структури реалізованої продукції на ринку.
Успішне кафе або ресторан сьогодні неможливо уявити без сучасного обладнання, яке не лише полегшує роботу…
Новый год - волшебное время, когда хочется подарить близким что-то особенное. Перед тем, как выбрать…
Беговые дорожки профессиональные: особенности и преимущества Беговые дорожки профессиональные – это специализированное оборудование, разработанное для…
Поминальний обід — це важлива складова традиційного вшанування пам’яті близьких. Цей захід об’єднує рідних і…
Мультитули давно стали незамінним інструментом для тих, хто цінує зручність, універсальність і надійність. Серед багатьох…
Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який стане в пригоді для багатьох задач: від облаштування…