Черговість подачі Щодо черговості подачі спиртних напоїв, Основне правило свідчить, що спочатку подається біле вино, а потім червоне, і ніколи не навпаки. Це допомагає не забути смак попереднього спиртного напійоскільки немає раптової зміни його виду.
Дотримуйтесь принципу «відкритої» подачі. Всі страви та напої подаються праворуч від гостя правою рукою. Якщо немає можливості подати блюда з правого боку, подавайте з лівого боку лівою рукою. При подачі напоїв на стіл обов'язково презентуйте їх, промовляйте назви вголос: «Будь ласка, Піна Колада».
“Фортеця алкогольних напоїв, одержаних природним чином, не перевищує 15-16 градусів. Більш міцний алкоголь, отриманий внаслідок перегонки, діє на організм надзвичайно руйнівно, тому міцні напої вкрай бажано. розбавити водою у співвідношенні 1:3.
Мультитули давно стали незамінним інструментом для тих, хто цінує зручність, універсальність і надійність. Серед багатьох…
Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який стане в пригоді для багатьох задач: від облаштування…
Ресторан Prynada — це місце, де традиційна українська кухня отримує сучасне звучання. Розташований у самому…
Кухня — це місце, де створюються кулінарні шедеври, де сім’я збирається за вечерею, і де…
Выбор подушки - индивидуальный процесс, зависит от личных предпочтений, анатомических особенностей и привычек сна. Правильно…
Хранение оружия дома – это вопрос не только удобства, но и безопасности. Неправильный подход может…