Перед приготуванням продукт не можна розморожувати. 1-й спосіб: розігріти чебурек у мікрохвильовій печі протягом 2-2,5 хвилин при потужності 700Вт; 2-й спосіб: чебурек розігріти на повільному вогні на сковороді з невеликою кількістю олії протягом 7-10 хвилин.
Термін придатності заморожених чебуреків – 6 місяців. Зберігати їх, як та інші заморожені продукти, що випливають при температурі -18 С.
Напівфабрикати заздалегідь з морозилки діставати не варто, спочатку наливаємо олію (без запаху яке) в сковороду і добре прогріваємо. Олія нагрілася, тепер беремо пару-трійку чебуреків і обережно кладемо на сковороду. Обсмажуємо близько 4-7 хвилин, доки одна сторона не покриється апетитним рум'янцем.
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…