Categories: Поради

Як правильно приготувати заморожені зрази?

Як правильно смажити зрази на сковороді?

Спосіб приготування: На сковороду з температурою +150 °С закладають напівфабрикати, не розморожуючи, і обсмажують із двох боків до золотистої скоринки.. Потім на повільному вогні доводять до готовності протягом 20-40 хвилин. Подають зі свіжою зеленню та соусами. Збережена копія

Як правильно смажити заморожені зрази?

Заморожені зрази (не розморожуючи) покласти на розігріту сковороду з маслом (на вогні трохи вище середнього) та обсмажити до рум'яної скоринки з двох боків. Потім зменшити вогонь і смажити на повільному вогні до готовності від 20 до 40 хв. Картопляні приготуються швидше ніж м'ясні. Збережена копія

admin

Recent Posts

Огляд на Surge: мультитул, що підкорює вершини

Мультитули давно стали незамінним інструментом для тих, хто цінує зручність, універсальність і надійність. Серед багатьох…

15 години ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який стане в пригоді для багатьох задач: від облаштування…

17 години ago

Смак України у сучасному виконанні: ресторан Prynada

Ресторан Prynada — це місце, де традиційна українська кухня отримує сучасне звучання. Розташований у самому…

3 дні ago

ProMenu — ваш надійний партнер у створенні ідеальної кухні

Кухня — це місце, де створюються кулінарні шедеври, де сім’я збирається за вечерею, і де…

3 дні ago

Как выбрать подходящую подушку в зависимости от ее назначения?

Выбор подушки - индивидуальный процесс, зависит от личных предпочтений, анатомических особенностей и привычек сна. Правильно…

4 дні ago

Как правильно хранить оружие дома?

Хранение оружия дома – это вопрос не только удобства, но и безопасности. Неправильный подход может…

1 тиждень ago