Відокремте довгу смужку м'яса, що знаходиться всередині грудки (мале філе). Наріжте поперечними скибочками потрібної товщини (шматочки курки не повинні бути завтовшки менше 3 мм). Тепер наріжте половинки грудки, Починаючи з тонкого краю, на скибочки потрібної товщини. Потім упоперек — на кубики.
Накрийте шматочки курячої грудки харчової плівкою та відбийте за допомогою кулінарного молотка. Потім шматки переверніть та ще трохи відбийте з іншого боку. Дуже зручно відбивати м'ясо з використанням харчової плівки – шматочок м'яса зберігає свою форму і бризки від нього не розлітаються по всій кухні.
Відбивні грудки готуються 10 хвилин із кожного боку. Нарізану шматочками курячу грудку слід смажити без кришки на середньому вогні трохи більше 20 хвилин, регулярно перемішуючи.
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…
Бесшовные стальные трубы находят широкое применение в различных отраслях: от строительства и производства до нефтегазовой…
С развитием цифровых технологий и распространением криптовалют всё больше людей интересуются возможностями обмена и торговли…
Беговые дорожки для ходьбы: что это, виды и преимущества Беговые дорожки для ходьбы – это…