Скільки випікати піцу в духовці і за якої температури?

Піцу з сухою начинкою достатньо випікати в духовці за 200 градусів 15 хвилин, за умови, що тісто тонке. Піца на традиційному тесті випікатиметься 20-30 хвилин. Виробу із соковитою начинкою потрібно більше часу на приготування, оскільки має випаруватись зайва рідина. Збережена копія

На якому режимі готувати піцу в духовці?

Рекомендована температура цього режиму 200°С. Режим «піца» прагне наблизити умови в духовці до умов кам'яної печі, в якій традиційно готувалася ця страва. Швидке рівномірне нагрівання дозволяє за невеликий проміжок часу отримати якісно пропечену піцу з розплавленим, але не горілим сиром.

Вам також може сподобатися

Більше від автора