Курячі котлети слід обсмажувати спочатку на одній стороні до стану рум'яної скоринки, в середньому це триває п'ять-сім хвилин. Курка просмажується дуже швидко. На відміну від свинячого фаршу або фаршу з яловичини, готувати курку слід якнайшвидше. Тоді фарш і котлети з нього не будуть пересушені.
Курячі котлети з перекрученого на м'ясорубці фаршу смажать 15 хвилин на середньому вогні, по 7-8 хвилин з кожного боку. Викладати їх слід у розігріту сковороду. Котлети з рубаного фаршу потрібно готувати на 5-7 хвилин довше, ніж з фаршу, перекрученого на м'ясорубці.
Розігрійте в сковороді олію – кілька столових ложок, щоб покривало дно. Смажте котлети на середньому вогні по 5-8 хвилин із кожного боку. Після утворення рум'яної скоринки можна сміливо додати окропу (так, щоб він доходив до середини котлетки).
Успішне кафе або ресторан сьогодні неможливо уявити без сучасного обладнання, яке не лише полегшує роботу…
Новый год - волшебное время, когда хочется подарить близким что-то особенное. Перед тем, как выбрать…
Беговые дорожки профессиональные: особенности и преимущества Беговые дорожки профессиональные – это специализированное оборудование, разработанное для…
Поминальний обід — це важлива складова традиційного вшанування пам’яті близьких. Цей захід об’єднує рідних і…
Мультитули давно стали незамінним інструментом для тих, хто цінує зручність, універсальність і надійність. Серед багатьох…
Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який стане в пригоді для багатьох задач: від облаштування…