Сушим листя в сушарці, в темному місці, що провітрюється або в духовці з відкритими дверцятами протягом 1-1,5 годин при температурі 100°, потім зменшуємо температуру до 50-60° і досушуємо чай до видалення вологи. Масу на деку потрібно періодично перемішувати.
Щоб підв'язати наші листочки, складемо їх щільним шаром у відповідну за розміром банку. Чим щільнішим буде наповнення, тим краще. Закрийте банку кришкою і залишимо при кімнатній температурі на 24 години. Якщо вдома прохолодно, можна виставити банку на підвіконня на сонячне світло.
Протипоказання листя малини Через високий вміст клітковини та підвищеної дози органічних кислот, які мають дратівливі властивості, листя та ягоди малини не рекомендовані всім, хто страждає на гастрит, виразку, а також тим, у кого спостерігається підвищена кислотність шлунка, панкреатит та ерозійні хвороби.
Сучасний ринок тактичного одягу та спорядження пропонує широкий вибір продукції, однак далеко не всі компанії…
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…