Categories: Поради

Як розм'якшити готові коржі для торта?

Можна скористатися фруктовим або ягідним соком для просочування коржів, рідким йогуртом, підсолодженою медом водою, лимонно-цукровим розчином Зазвичай основну масу просочення на водній основі становить вода – 100 – 150 мл (все залежить від кількості та розміру коржів, які ви просочуватимете).

Тверді коржі Проблема усувається. Полийте коржі великою кількістю солодкого сиропу. Залишіть на ніч. На ранок сироп убереться, і коржі стануть м'якими, вологими.

Існує дуже важливе правило: не треба просочувати гарячі коржі. Після приготування бісквіти повинні остигати протягом 5-6 годин у холодильнику. Якщо почати просочувати гарячі коржі, то вони розмокнуть, стануть в'ялими і розваляться. Сироп для просочення так само має бути кімнатної температури.

admin

Recent Posts

Пакети типу дой пак від виробника

Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…

1 день ago

З чого почати випікати кондитерські вироби: базові інгредієнти та популярні начинки

Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…

2 дні ago

Ремонт портативних зарядних станцій: як повернути пристрій до роботи

Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…

3 дні ago

Сортамент стальных бесшовных труб: особенности и применение

Бесшовные стальные трубы находят широкое применение в различных отраслях: от строительства и производства до нефтегазовой…

3 дні ago

Обмен криптовалюты в Бишкеке: быстро и безопасно с xbt.kg

С развитием цифровых технологий и распространением криптовалют всё больше людей интересуются возможностями обмена и торговли…

5 днів ago

Беговые дорожки для ходьбы: что это, виды и преимущества

Беговые дорожки для ходьбы: что это, виды и преимущества Беговые дорожки для ходьбы – это…

1 тиждень ago