Візьміть миску і налийте в неї гарячу воду. Поставте в цю миску ще одну, в якій повільно і поступово розтоплюватиметься шоколад. Як розтопити шоколад, щоб він був рідким і без грудочок? Постійно помішувати ложкою до моменту, поки шоколад не набуде однорідної консистенції..8 Jun 2021
Якщо потрібно отримати гарячий напій, у поламані шматочки додають нагріті (але не киплячі) вершки. Для початку – у невеликій кількості, потім – поступово доливаючи. Якщо додати киплячі вершки в розтанув шоколадїх температура може бути не однаковою, і відбудеться розшарування шоколаду, з виділенням олії.
Перекласти шоколадну крихту в жароміцний посуд. Помістити посуд з шоколадом у каструлю з гарячою водою. Поставити на невеликий вогонь (вода повинна сильно кипіти). Розмішувати дерев'яною лопаткою до розчинення, 2–3 хв.
Ідеально використовувати шоколад із вмістом какао-олії від 30 %. Такий шоколад буде текучим, декор вийде тонким. Якщо в шоколаді 25-27% какао-олії, значить потрібно самим додати до нього какао-масло. на кожні 100 гр шоколаду додаємо 10 гр какао-олії перед темперуванням.
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…