Кермо можна запекти в духовці. Робити це слід щонайменше 3 годин. При цьому є висока ймовірність засушити гомілку. Досвідчені кухарі, воліють спочатку відварити гомілку, а тільки потім її запікають.
Перекладіть кермо на деко для запікання. Нагрійте духовку до 180°C. Запікайте свинячу рульку 1,5 години. Потім розгорніть фольгу і дайте м'ясу підрум'янитися зверху протягом 15 хвилин. Збережена копія
Мультитули давно стали незамінним інструментом для тих, хто цінує зручність, універсальність і надійність. Серед багатьох…
Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який стане в пригоді для багатьох задач: від облаштування…
Ресторан Prynada — це місце, де традиційна українська кухня отримує сучасне звучання. Розташований у самому…
Кухня — це місце, де створюються кулінарні шедеври, де сім’я збирається за вечерею, і де…
Выбор подушки - индивидуальный процесс, зависит от личных предпочтений, анатомических особенностей и привычек сна. Правильно…
Хранение оружия дома – это вопрос не только удобства, но и безопасности. Неправильный подход может…