Categories: Поради

Як смачно приготувати кермо в духовці швидко

Чи потрібно відварювати кермо перед запіканням у духовці?

Кермо можна запекти в духовці. Робити це слід щонайменше 3 годин. При цьому є висока ймовірність засушити гомілку. Досвідчені кухарі, воліють спочатку відварити гомілку, а тільки потім її запікають.

Скільки часу потрібно запікати рульку?

Перекладіть кермо на деко для запікання. Нагрійте духовку до 180°C. Запікайте свинячу рульку 1,5 години. Потім розгорніть фольгу і дайте м'ясу підрум'янитися зверху протягом 15 хвилин. Збережена копія

admin

Recent Posts

Огляд на Surge: мультитул, що підкорює вершини

Мультитули давно стали незамінним інструментом для тих, хто цінує зручність, універсальність і надійність. Серед багатьох…

11 години ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який стане в пригоді для багатьох задач: від облаштування…

14 години ago

Смак України у сучасному виконанні: ресторан Prynada

Ресторан Prynada — це місце, де традиційна українська кухня отримує сучасне звучання. Розташований у самому…

2 дні ago

ProMenu — ваш надійний партнер у створенні ідеальної кухні

Кухня — це місце, де створюються кулінарні шедеври, де сім’я збирається за вечерею, і де…

3 дні ago

Как выбрать подходящую подушку в зависимости от ее назначения?

Выбор подушки - индивидуальный процесс, зависит от личных предпочтений, анатомических особенностей и привычек сна. Правильно…

3 дні ago

Как правильно хранить оружие дома?

Хранение оружия дома – это вопрос не только удобства, но и безопасности. Неправильный подход может…

1 тиждень ago