Categories: Поради

Як смачно приготувати сома у духовці?

Духовку розігріваємо до 200 градусів. Рибку переносимо в пакет для запікання і відправляємо в холодильник на 20 хвилин, щоб сом встиг промаринуватися. Після цього рибу необхідно запекти протягом 20-30 хвилин. Готовність визначається золотистою скоринці, що утворюється зверху.

Із сома можна робити котлети, підливу. Є багато варіантів, як приготувати сома філе. Це може бути сом у клярі на сковорідці, сом у мультиварці, сом на вугіллі.

М'ясо замочують у маринаді, щоб зник запах. Заливає сумішшю молока з водою у пропорції 1: 1, залишає на годину. Потім кидає дрібку солі, тримає ще півгодини. Замість молока можна взяти розведений водою сік лимона.

admin

Recent Posts

Переваги покупки запчастин для сільськогосподарської техніки в інтернет-магазині Трактор-Маркет

Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…

6 днів ago

Казино SL KYIV: азарт і розваги в серці Києва

Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…

6 днів ago

Незабутній відпочинок у Буковелі: зручні тури з Києва

Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…

1 тиждень ago

Пакети типу дой пак від виробника

Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…

3 тижні ago

З чого почати випікати кондитерські вироби: базові інгредієнти та популярні начинки

Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…

3 тижні ago

Ремонт портативних зарядних станцій: як повернути пристрій до роботи

Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…

3 тижні ago