з кислого молока просто знімали верхній шар – це була сметана. Або до вершків додавали трохи кислого молока і витримували. Виходила сметана. вершки одержують шляхом сепарації молока.
Сметана є чудовим замінником вершків у будь-якому рецепті. Текстура у сметани щільна та стабільна і з неї виходить легкий та смачний крем. Для того щоб з сметани зробити вершкинеобхідно з'єднати її з водою або молоком. При цьому способі сметану краще відважити в холодильнику щонайменше 6 годин.
Чим замінити вершки Також можна використовувати сметану. Якщо вона густа, розбавте її водою або молоком за смаком. Але пам'ятайте, що сметана надасть страві характерної кислинки. Якщо вершків потрібно зовсім небагато, просто використовуйте жирне молоко.
Сирі – натуральні вершки, не піддані жодній обробці. 2. Питні – ті, які зазнали термічної обробки (пастеризації, ультрапастеризації або стерилізації) та упаковані у споживчу тару для продажу.
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…