з кислого молока просто знімали верхній шар – це була сметана. Або до вершків додавали трохи кислого молока і витримували. Виходила сметана. вершки одержують шляхом сепарації молока.
Сметана є чудовим замінником вершків у будь-якому рецепті. Текстура у сметани щільна та стабільна і з неї виходить легкий та смачний крем. Для того щоб з сметани зробити вершкинеобхідно з'єднати її з водою або молоком. При цьому способі сметану краще відважити в холодильнику щонайменше 6 годин.
Чим замінити вершки Також можна використовувати сметану. Якщо вона густа, розбавте її водою або молоком за смаком. Але пам'ятайте, що сметана надасть страві характерної кислинки. Якщо вершків потрібно зовсім небагато, просто використовуйте жирне молоко.
Сирі – натуральні вершки, не піддані жодній обробці. 2. Питні – ті, які зазнали термічної обробки (пастеризації, ультрапастеризації або стерилізації) та упаковані у споживчу тару для продажу.
Завершення школи та підготовка до іспитів — це важливий етап у житті кожного учня. Для…
Оформлення офісу — це важливий елемент іміджу будь-якої компанії або державної установи. Окрім меблів та…
Відкриті квартири-студії вже не перший рік на піку популярності. На це є безліч причин: зручно,…
Сучасний дизайн не перестає дивувати. В ньому все ще можна спостерігати багато сучасних елементів, але…
У сучасному світі техніка є невід'ємною частиною нашого життя, і багато людей інвестують значні кошти…
Бумажные пакеты — это простой и в то же время многофункциональный элемент повседневной жизни, который…