Тушку карася почистіть звичайним способом. Потім візьміть гостро заточений ніж та зробіть дуже часті глибокі паралельні надрізи на всій поверхні риби. Завдяки такій маніпуляції всі кістки в процесі смаження руйнуватимуться за рахунок впливу високої температури і від них не залишиться сліду.
Позбавтеся голови, хвоста і плавників. Добре промийте тушку. Тепер розкладіть рибу на плоскій поверхні спиною вгору і м'яко натисніть на неї, щоб виліз хребет. Після цього переверніть тушку черевом догори і повністю витягніть хребет, намагаючись захопити якнайбільше кісток грудного відділу.
Кістки у рибі розм'якшуються під впливом лимонної кислоти, для цих цілей використовують також молочну та оцтову кислоти, — розвінчує популярний нині міф про небезпечну хімічну обробку оселедця Світлана Каліннікова. — Це натуральні кислоти, жодної хімії в них немає.
Дотримуючись рибу рукою зверху, відтягувати м'ясо і продовжувати відокремлювати кістки ножем по всій довжині: дійшовши до голови, прорізати до самого основи і вирізати у риби хребет так, щоб він майже не захопив м'яса. Відокремлені кістки не варто викидати, з них можна буде зварити бульйон.
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…