Клас заготовлюваного ячменю визначають за найгіршим значенням одного із показників якості зерна, встановленого в табл. 2. 1.4. Заготовлюваний ячмінь 1-го класу призначений для використання на продовольчі цілі, а 2-го класу – для вироблення солоду у спиртовому виробництві, комбікормів та на кормові цілі.
Ячмінь. Вимоги при заготівлях та поставках
найменування показника | Норми для поставляється ячменю | |
---|---|---|
Колір | Жовтий з різними відтінками | Властивий здоровому зерну. Допускається потемнілий |
Вологість, %, трохи більше | 14,5 | 15,5 |
Натура, г/л, не менше | 630 | 570 |
Сміттєва домішка, %, не більше | 2,0 | 2,0 |
•Nov 26, 2002
Існує понад 100 сортів пивоварного ячменю, які класифікують за морфологічними ознаками та агротехнічними характеристиками Під морфологією мають на увазі будову колоса, який може бути дворядним та шестирядним. Врожайність колосу з двома рядами – 25-30 зерен.
Завершення школи та підготовка до іспитів — це важливий етап у житті кожного учня. Для…
Оформлення офісу — це важливий елемент іміджу будь-якої компанії або державної установи. Окрім меблів та…
Відкриті квартири-студії вже не перший рік на піку популярності. На це є безліч причин: зручно,…
Сучасний дизайн не перестає дивувати. В ньому все ще можна спостерігати багато сучасних елементів, але…
У сучасному світі техніка є невід'ємною частиною нашого життя, і багато людей інвестують значні кошти…
Бумажные пакеты — это простой и в то же время многофункциональный элемент повседневной жизни, который…