Клас заготовлюваного ячменю визначають за найгіршим значенням одного із показників якості зерна, встановленого в табл. 2. 1.4. Заготовлюваний ячмінь 1-го класу призначений для використання на продовольчі цілі, а 2-го класу – для вироблення солоду у спиртовому виробництві, комбікормів та на кормові цілі.
Ячмінь. Вимоги при заготівлях та поставках
найменування показника | Норми для поставляється ячменю | |
---|---|---|
Колір | Жовтий з різними відтінками | Властивий здоровому зерну. Допускається потемнілий |
Вологість, %, трохи більше | 14,5 | 15,5 |
Натура, г/л, не менше | 630 | 570 |
Сміттєва домішка, %, не більше | 2,0 | 2,0 |
•Nov 26, 2002
Існує понад 100 сортів пивоварного ячменю, які класифікують за морфологічними ознаками та агротехнічними характеристиками Під морфологією мають на увазі будову колоса, який може бути дворядним та шестирядним. Врожайність колосу з двома рядами – 25-30 зерен.
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…