Вводь паростки в кашу, замочивши їх попередньо теплою водою протягом 30 хвилин; Використовуй як добавку до салатів із зеленню та овочами; Пророщені зерна сушать і подрібнюють у кавомолці.

Пророслі насіння для більшості з нас – незвична їжа, тому вводити їх у раціон потрібно акуратно та поступово.

  1. Почніть додавати проростки до салатів або супів.
  2. Ретельно пережовуйте паростки, перед вживанням можна подрібнити їх у блендері.

Пшеницю промити, висипати в керамічну, скляну або емальовану невисокий посуд, залити чистою водою на 2 см вище зерен, накрити негерметичною кришкою, наприклад, тарілкою (щоб залишити можливість дихати). Залишити на 12 годин для набухання. 2. Через 12 годин зерно знову промити.

Вам також може сподобатися

Більше від автора