Categories: Поради

Як є пророщені зерна?

Вводь паростки в кашу, замочивши їх попередньо теплою водою протягом 30 хвилин; Використовуй як добавку до салатів із зеленню та овочами; Пророщені зерна сушать і подрібнюють у кавомолці.

Пророслі насіння для більшості з нас – незвична їжа, тому вводити їх у раціон потрібно акуратно та поступово.

  1. Почніть додавати проростки до салатів або супів.
  2. Ретельно пережовуйте паростки, перед вживанням можна подрібнити їх у блендері.

Пшеницю промити, висипати в керамічну, скляну або емальовану невисокий посуд, залити чистою водою на 2 см вище зерен, накрити негерметичною кришкою, наприклад, тарілкою (щоб залишити можливість дихати). Залишити на 12 годин для набухання. 2. Через 12 годин зерно знову промити.

admin

Recent Posts

Переваги покупки запчастин для сільськогосподарської техніки в інтернет-магазині Трактор-Маркет

Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…

6 днів ago

Казино SL KYIV: азарт і розваги в серці Києва

Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…

6 днів ago

Незабутній відпочинок у Буковелі: зручні тури з Києва

Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…

1 тиждень ago

Пакети типу дой пак від виробника

Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…

3 тижні ago

З чого почати випікати кондитерські вироби: базові інгредієнти та популярні начинки

Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…

3 тижні ago

Ремонт портативних зарядних станцій: як повернути пристрій до роботи

Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…

3 тижні ago