Вводь паростки в кашу, замочивши їх попередньо теплою водою протягом 30 хвилин; Використовуй як добавку до салатів із зеленню та овочами; Пророщені зерна сушать і подрібнюють у кавомолці.
Пророслі насіння для більшості з нас – незвична їжа, тому вводити їх у раціон потрібно акуратно та поступово.
Пшеницю промити, висипати в керамічну, скляну або емальовану невисокий посуд, залити чистою водою на 2 см вище зерен, накрити негерметичною кришкою, наприклад, тарілкою (щоб залишити можливість дихати). Залишити на 12 годин для набухання. 2. Через 12 годин зерно знову промити.
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…