Куріння кальяну Досить тривалий процес – 30-40 хвилин. Курець кальяну протягом звичайного годинного сеансу може вдихнути стільки тютюнового диму, скільки міститься у понад 100 сигаретах.
Все зовсім по-іншому, коли кальян не палять, не відбувається повітрообмін, температура спека підвищується і тютюн тліє ще швидше. Це той випадок, коли утворюється гіркота і швидко закінчується час життя кальяну. Якщо куріння припинено, необхідно, хоча б продувати кальян регулярно.
Найпопулярніший напій, який є практично у всіх кальянних – чай. Чай та кальян мають розслаблюючі властивості – саме те, що потрібно наприкінці робочого дня. Обидва мають яскраві післясмаки. Щоб вони гармоніювали між собою, замовте чисто зелений чай, чорний або улун.
Мультитули давно стали незамінним інструментом для тих, хто цінує зручність, універсальність і надійність. Серед багатьох…
Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який стане в пригоді для багатьох задач: від облаштування…
Ресторан Prynada — це місце, де традиційна українська кухня отримує сучасне звучання. Розташований у самому…
Кухня — це місце, де створюються кулінарні шедеври, де сім’я збирається за вечерею, і де…
Выбор подушки - индивидуальный процесс, зависит от личных предпочтений, анатомических особенностей и привычек сна. Правильно…
Хранение оружия дома – это вопрос не только удобства, но и безопасности. Неправильный подход может…