Забирайте буряк в сухий сонячний день. Забирати буряк потрібно так само, як і морква – За допомогою вил або лопати. Тримаючи коренеплід за бадилля, підкопайте його збоку лопатою чи вилами і обережно витягніть із землі. Дуже важливо не встромляти зброю надто близько до коренеплоду: ви ненавмисно можете подряпати або порізати її.
Буряк середньої стиглості стає зрілою за 80-110 днів. Ці коренеплоди збирають із поля в середині або наприкінці останнього літнього місяця. Пізньостиглі сорти дозрівають протягом 110-135 днів. Вони зберігаються до весни, а час, коли збирати буряки настає в кінці вересня або в середині жовтня.
Відразу після вилучення із землі коренеплоди сортують. Якщо потрібне насіння, то маткові бульби відбирають і зберігають окремо. на зберігання маточники можна закладати наступного дня після збирання врожаю. Із загальної маси прибирають пошкоджені та нестандартні коренеплоди, їх можна використовувати для переробки.
Беговые дорожки для ходьбы: что это, виды и преимущества Беговые дорожки для ходьбы – это…
Планируете провести время дома или устроить обед на работе, но при этом хотите вкусных суши?…
Автомобили Geely (Джили) завоевали свою популярность среди автолюбителей благодаря отличному соотношению цены и качества. В…
Світ манікюру постійно змінюється, а разом із ним зростають вимоги до якості матеріалів та інструментів.…
У світі духовних цінностей важливу роль відіграють релігійні символи, що супроводжують людину протягом усього життя.…
Підтримка автомобіля у належному стані вимагає регулярного технічного обслуговування та своєчасної заміни деталей. Однією з…