Чому млинці виходять жорсткими?

Якщо млинці виходять твердими, як лаваш, значить, ви додали багато яєчних білків, які в процесі випічки набувають гумової структури. Яйця повинні бути виключно сполучною інгредієнтом, навіть на велику кількість тесту достатньо одного яйця. Можливо, млинці пересихають через нестачу олії.

Як приготувати млинці?

  1. У тепле молоко додати 3 яйця та збити.
  2. Додати сіль, цукор та олію.
  3. Додати|добавляти| муку|частками|, добре перемішуючи тісто.
  4. Готове тісто відставити на 10-15 хвилин і можна пекти млинці.
  5. Розігріти млинцеву сковороду і випікати тонкі млинці з обох боків.
  6. Млинці викласти на блюдо.

Вам також може сподобатися

Більше від автора