У природних умовах перегнивання листя може тривати до 2-3 років. За структурою він нагадує розсипчастий, легкий ґрунт, має темний колір, має приємний запах. . Вони містять активні ґрунтові бактерії, які сприяють розкладанню органіки.
Для отримання перегною Необхідно витримувати органічні залишки протягом щонайменше два роки. Найважливішим у процесі приготування перегною є підтримання правильної вологості. Перегній не має бути сухим. Якщо він зневоднений, то в перегній буде менше мікроелементів для подальшого добрива.
Щоб прискорити процес приготування компосту всі зелені компоненти рослин слід подрібнити – це можна зробити за допомогою лопати. Періодично в компостний ящик рекомендується додавати свіжий ґрунт, це також підвищує швидкість компостування. Замість ящика для компосту можна використовувати звичайну яму.
Завершення школи та підготовка до іспитів — це важливий етап у житті кожного учня. Для…
Оформлення офісу — це важливий елемент іміджу будь-якої компанії або державної установи. Окрім меблів та…
Відкриті квартири-студії вже не перший рік на піку популярності. На це є безліч причин: зручно,…
Сучасний дизайн не перестає дивувати. В ньому все ще можна спостерігати багато сучасних елементів, але…
У сучасному світі техніка є невід'ємною частиною нашого життя, і багато людей інвестують значні кошти…
Бумажные пакеты — это простой и в то же время многофункциональный элемент повседневной жизни, который…