Categories: Поради

Як зробити щучий фарш для котлет

Чи потрібно знімати шкіру зі щуки для котлет?

Видалити плавці, нутрощі та зябра, зняти шкіру та відокремити філе від тушки. Кістки зручно видаляти не руками, а спеціальним кулінарним пінцетом. Різкий запах річкової риби дуже стійкий, тому краще чистити щуку в рукавичках, а обробляти на скляній дошці, застелявши стіл, наприклад, пергаментним папером.

Чи потрібно знімати шкіру із риби для котлет?

Для рибних котлет підходить лише філе. Якщо у вас цілі тушки, наприклад, хека, як у мене, необхідно видалити хребти і великі реберні кістки. Для цього зробіть поздовжній розріз по спинці і рухаючись ножем вздовж хребта, зніміть м'якоть. З готових рибних філе також потрібно зняти шкіру.

admin

Recent Posts

Переваги покупки запчастин для сільськогосподарської техніки в інтернет-магазині Трактор-Маркет

Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…

5 днів ago

Казино SL KYIV: азарт і розваги в серці Києва

Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…

5 днів ago

Незабутній відпочинок у Буковелі: зручні тури з Києва

Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…

1 тиждень ago

Пакети типу дой пак від виробника

Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…

3 тижні ago

З чого почати випікати кондитерські вироби: базові інгредієнти та популярні начинки

Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…

3 тижні ago

Ремонт портативних зарядних станцій: як повернути пристрій до роботи

Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…

3 тижні ago