Categories: Поради

Як зробити щучий фарш для котлет

Чи потрібно знімати шкіру зі щуки для котлет?

Видалити плавці, нутрощі та зябра, зняти шкіру та відокремити філе від тушки. Кістки зручно видаляти не руками, а спеціальним кулінарним пінцетом. Різкий запах річкової риби дуже стійкий, тому краще чистити щуку в рукавичках, а обробляти на скляній дошці, застелявши стіл, наприклад, пергаментним папером.

Чи потрібно знімати шкіру із риби для котлет?

Для рибних котлет підходить лише філе. Якщо у вас цілі тушки, наприклад, хека, як у мене, необхідно видалити хребти і великі реберні кістки. Для цього зробіть поздовжній розріз по спинці і рухаючись ножем вздовж хребта, зніміть м'якоть. З готових рибних філе також потрібно зняти шкіру.

admin

Recent Posts

Підготовка до НМТ з української мови: ключ до успіху на іспитах

Завершення школи та підготовка до іспитів — це важливий етап у житті кожного учня. Для…

3 дні ago

Прапори в кабінет: вибір символіки для офісних просторів

Оформлення офісу — це важливий елемент іміджу будь-якої компанії або державної установи. Окрім меблів та…

4 дні ago

Інтер’єри з відкритими планами: правильне зонування простору

Відкриті квартири-студії вже не перший рік на піку популярності. На це є безліч причин: зручно,…

4 дні ago

Мікс старого і нового: як поєднувати вінтажні та сучасні елементи в інтер’єрі

Сучасний дизайн не перестає дивувати. В ньому все ще можна спостерігати багато сучасних елементів, але…

4 дні ago

Як максимально вигідно використовувати свою техніку для отримання грошей

У сучасному світі техніка є невід'ємною частиною нашого життя, і багато людей інвестують значні кошти…

4 дні ago

Бумажные пакеты и их интересные достоинства

Бумажные пакеты — это простой и в то же время многофункциональный элемент повседневной жизни, который…

5 днів ago