Сортів папайї багато, але найчастіше на прилавках можна побачити жовті чи оранжеві плоди. Якщо папайя зеленого кольору, то виявити ознаки незрілості чи особливостей виду нескладно. Нестиглий фрукт матиме нерівномірне забарвлення шкірки, а стиглий – рівний та насичений колір.Jan 13, 2019
Для максимальної стиглості фрукт має бути на 80% жовтим. Деякі сорти мають шкірку зеленого чи навіть оранжево-червоного кольору. Стигла папайя помірної м'якості: при натисканні пальцем поверхня НЕ повинна деформуватися та легко продавлюватись. Занадто м'яка – перестигла.
Папайя. Саджанці папайї ростуть дуже швидко – перший урожай можна збирати вже за 6 місяців. Плід диво-рослини дуже швидко дозріває, шкірка фрукта при дозріванні змінює свій колір із зеленого на помаранчевий. Зазвичай папаю збирають на продаж на ринках, коли фрукт ще зелений.
Як їсти папайю Стиглий плід, якщо він досить м'який, можна їсти прямо одразу. Якщо він твердий, то дайте йому «дозріти», помістивши на 1-5 днів у тепле місце, і перевіряйте м'якість.
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…