Categories: Поради

Яке м'ясо у риби терпуг?

Терпуг представник риб сімейства окуневих. Біле м'ясо риби терпуг відрізняється особливою ніжністю. Ідеально підходить для будь-яких видів кулінарної обробки – зокрема, копчення, консервування, смаження, приготування напрочуд смачної та ароматної юшки і навіть фарширування.

Смак терпуга прирівнюється до палтус та інших видів цінного лосося. Не забудьте, м'ясо дорослий риби має білий колір.

Набуває терпуг свій унікальний колір завдяки жовчному пігменту білівердину. Він проникає в м'ясо риби, змушуючи тіло синіти. Білівердин – це перехідний продукт, утворений при розпаді гемоглобіну. Утворюється в печінці, кістковому мозку, селезінці та кишечнику.

4130 руб. Терпуг поживний і низькокалорійний, корисний для нервової системи, для регуляції ваги, має багатий склад: Ціна: 4 130 руб./уп.

admin

Recent Posts

Підготовка до НМТ з української мови: ключ до успіху на іспитах

Завершення школи та підготовка до іспитів — це важливий етап у житті кожного учня. Для…

2 дні ago

Прапори в кабінет: вибір символіки для офісних просторів

Оформлення офісу — це важливий елемент іміджу будь-якої компанії або державної установи. Окрім меблів та…

3 дні ago

Інтер’єри з відкритими планами: правильне зонування простору

Відкриті квартири-студії вже не перший рік на піку популярності. На це є безліч причин: зручно,…

3 дні ago

Мікс старого і нового: як поєднувати вінтажні та сучасні елементи в інтер’єрі

Сучасний дизайн не перестає дивувати. В ньому все ще можна спостерігати багато сучасних елементів, але…

3 дні ago

Як максимально вигідно використовувати свою техніку для отримання грошей

У сучасному світі техніка є невід'ємною частиною нашого життя, і багато людей інвестують значні кошти…

3 дні ago

Бумажные пакеты и их интересные достоинства

Бумажные пакеты — это простой и в то же время многофункциональный элемент повседневной жизни, который…

4 дні ago