Один із головних атрибутів будь-якої поїздки є різноманітна та смачна їжа, і в цьому відношенні Емірати не розчарують нікого. Регіон відомий своїм багатством та розкішшю, які відбиваються і на його кулінарних пропозиціях.

В еміратах є безліч видів кухні з усього світу. Тут можна скуштувати автентичні страви Туреччини, Лівану, Індії, Пакистану та інших країн Близького Сходу та Південної Азії. Важливим елементом місцевої культури є гостинність і еміратчани завжди раді поділитися своєю їжею та традиціями з відвідувачами.

Еміратська кухня має свою специфіку, яка відображає багату історію та культуру регіону. Тут популярні м'ясо, риба, рис, овочі, фрукти та прянощі, які використовуються у поєднанні з традиційними способами приготування. Однією з найвідоміших страв еміратської кухні є манді – приготовлена ​​з баранини та рису страва, яка зазвичай подається на великих урочистих вечерях.

Якщо ви відвідаєте Емірати, не пропустіть можливість скуштувати місцеву кухню. Дивовижні уподобання та аромати дозволять вам познайомитися з культурою та традиціями цього унікального регіону, а також відчути справжнє гастрономічне свято.

страва Опис
Хумус Паста з нуту з додаванням часнику, лимонного соку та оливкової олії
Фалафель Смажені кульки з нуту чи нутового борошна. Найчастіше подаються в піті з соусом тахіні
Манакіш Лаваш, тонко натягнутий на камені у формі кола, з різноманітними начинками: сиром, м'ясом, зеленню
Шаверма Смажений на вертикальному шампурі шматок яловичини з тонкими пелюстками м'яса
Мутаббал Запечений та пюрований баклажан зі спеціями, лимонним соком та оливковою олією
Махбус Страва з риби, приготовлена ​​з рисом, цвітною капустою, морквою, перцем та спеціями.
Кубз Традиційний хлібний продукт, що є круглим або овальним тістом, запеченим у печі.

Як годують у Emirates?

На пасажирів Економічного класу чекає на борту ситний обід. На додачу до основних страв ви насолодитеся свіжими фруктами або салатом, крекерами та сиром і, звичайно, десертом дня. Трапезу доповнять безкоштовний фруктовий сік, безалкогольні напої, пиво та вино.

Коли годують на рейсі?

Коли годують у літаку Федеральні авіаційні правила, затверджені наказом Мінтрансу РФ, наказують забезпечувати пасажирів гарячим харчуванням, якщо: · політ триває понад три години; · при тривалому перельоті – кожні чотири години на денний час; · кожні шість годин у нічний час.

Як дізнатися чи входить харчування в літаку?

Перед бронюванням авіаквитка прочитайте розділ про бортове харчування на сайті перевізника. Там має бути зазначено, у якому обсязі надається харчування у різних класах обслуговування. Якщо не знайшли, зателефонуйте до кол-центру авіакомпанії або напишіть у службу підтримки.

Вам також може сподобатися

Більше від автора