Як основу (бази) беруть солод сорту Пілсен, Віденський, Пейль ель. До нього додають Мюнхенський, Карамельний, палений, Меланоїдиновий, червоний житній. Поширені комбінації: базовий 80%, карамельний та Мюнхенський по10%; 26 Aug 2019
Отже, для приготування віскі краще взяти покупний підготовлений солод. У цьому випадку можна взяти як чистий ячмінний світлий пивоварний солод, типу «Пільсен», і комбіновані засипи з різних солодов. При цьому до базового солоду можна досипати інші, «спеціальні» сорти солоду, як добавки.
Гідромодуль: пропорції 1 до 3(на 1 кілограм засипу необхідно 3 літри води). І додатково на кожен кг солоду потрібно 12 л. води для промивання. Наберіть у вашу ємність необхідне кількість водинаприклад: 15 л води на 5 кг солоду.
Найбільш поширеним для виробництва віскі є 2-х рядний весняний ячмінь, що має безліч різних варіацій, придатних у тому чи іншою мірою.
Сучасний ринок тактичного одягу та спорядження пропонує широкий вибір продукції, однак далеко не всі компанії…
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…