Як основу (бази) беруть солод сорту Пілсен, Віденський, Пейль ель. До нього додають Мюнхенський, Карамельний, палений, Меланоїдиновий, червоний житній. Поширені комбінації: базовий 80%, карамельний та Мюнхенський по10%; 26 Aug 2019
Отже, для приготування віскі краще взяти покупний підготовлений солод. У цьому випадку можна взяти як чистий ячмінний світлий пивоварний солод, типу «Пільсен», і комбіновані засипи з різних солодов. При цьому до базового солоду можна досипати інші, «спеціальні» сорти солоду, як добавки.
Гідромодуль: пропорції 1 до 3(на 1 кілограм засипу необхідно 3 літри води). І додатково на кожен кг солоду потрібно 12 л. води для промивання. Наберіть у вашу ємність необхідне кількість водинаприклад: 15 л води на 5 кг солоду.
Найбільш поширеним для виробництва віскі є 2-х рядний весняний ячмінь, що має безліч різних варіацій, придатних у тому чи іншою мірою.
Світ манікюру постійно змінюється, а разом із ним зростають вимоги до якості матеріалів та інструментів.…
У світі духовних цінностей важливу роль відіграють релігійні символи, що супроводжують людину протягом усього життя.…
Підтримка автомобіля у належному стані вимагає регулярного технічного обслуговування та своєчасної заміни деталей. Однією з…
Автомобильные коврики играют важную роль в поддержании чистоты и комфорта внутри вашего автомобиля. Они не…
У світі сучасної стоматології якісні матеріали та інструменти є основою успішної роботи будь-якого спеціаліста. Стоматологічні…
Компания remix.in.ua с многолетним опытом работы занимает лидирующие позиции в Украине в сфере поставок оборудования…