Для приготування десертів, у тому числі тірамісу, краще підходять щільні гладкі вершкові сири з солодкуватим смаком та кремоподібною текстурою.19 Jun 2020
Маскарпоне має м'яку консистенцію, колір від білого до жовтуватого. Хоча у виробництві унікальний продукт більше схожий на йогурт, у маскарпоне є твердий вигляд сир із високим вмістом жиру 75%.
Маскарпоне має кремоподібну консистенцію, і ніжний солодкий смак. Саме ці якості роблять його ідеальним сиром для десертів. Найчастіше маскарпоне використовується у приготуванні чізкейків. Але найбільшої популярності серед гурманів цей сир отримав як основний компонент знаменитого італійського десерту тірамісу.
Різна жирність сирів, швидше за все, не дасть вам потрібної консистенції. І смак «маскарпоне» значно відрізняється від вершкового, сирного або вершково-сирного сиру. Тому якщо ви хочете приготувати крем-Чіз, замінивши сир на маскарпоне, то краще підшукати крем на основі маскарпоне.
Сучасний ринок тактичного одягу та спорядження пропонує широкий вибір продукції, однак далеко не всі компанії…
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…