Categories: Поради

З чим краще спекотне у горщиках

Чи потрібно додавати воду в горщики для запікання?

Якщо суп у горщику занадто загуснув, можна додати води в процесі готування – але тільки гарячої. М'ясо та овочі тушкуються у горщиках у власному соку, додавати в них рідину немає необхідності, якщо ви не варите суп. Рідина потрібна, якщо до складу страви входить значна кількість крупи, що вбирає вологу.

Яке м'ясо краще купувати для смаження?

Для смаження на сковороді, барбекю чи грилі підходять майже всі пісні частини. Переважні: вирізка, відбивні на кісточці і без, всі частини філе, реберця (за умови попередньої підготовки). Для гасіння добре підходять окіст, лопатка, відбивні з ноги, грудинка.

admin

Recent Posts

Каталог New Holland та купити John Deere в Україні

ТОВ ТК «Ванагро» — ваш надійний партнер у сфері постачання сільськогосподарської техніки та запчастин. Якщо…

1 день ago

Полиэтиленовые пакеты и экологичная упаковка: как выбрать лучшее решение для вашего бизнеса

Современный бизнес требует практичных, экономичных и в то же время экологичных решений, особенно в сфере…

3 дні ago

Технология обратного осмоса в Харькове: прошлое, настоящее и будущее

Технология обратного осмоса, которая сегодня активно применяется для очистки воды, имеет глубокие научные корни. Её…

1 тиждень ago

Принада – идеальное место для вашего праздника

Планируя важное событие, будь то свадьба, день рождения или корпоратив, выбор ресторана играет ключевую роль.…

3 тижні ago

Подорожуйте з комфортом: LikeBus – ваш надійний перевізник

Планування поїздки може стати легким та приємним процесом, якщо обрати правильного перевізника. Компанія LikeBus пропонує…

3 тижні ago

Выбор военной экипировки: на что обратить внимание

Военная экипировка — важнейший элемент подготовки для служащих армии, охранных структур, а также любителей тактических…

3 тижні ago