Categories: Поради

З чим краще спекотне у горщиках

Чи потрібно додавати воду в горщики для запікання?

Якщо суп у горщику занадто загуснув, можна додати води в процесі готування – але тільки гарячої. М'ясо та овочі тушкуються у горщиках у власному соку, додавати в них рідину немає необхідності, якщо ви не варите суп. Рідина потрібна, якщо до складу страви входить значна кількість крупи, що вбирає вологу.

Яке м'ясо краще купувати для смаження?

Для смаження на сковороді, барбекю чи грилі підходять майже всі пісні частини. Переважні: вирізка, відбивні на кісточці і без, всі частини філе, реберця (за умови попередньої підготовки). Для гасіння добре підходять окіст, лопатка, відбивні з ноги, грудинка.

admin

Recent Posts

Переваги покупки запчастин для сільськогосподарської техніки в інтернет-магазині Трактор-Маркет

Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…

2 дні ago

Казино SL KYIV: азарт і розваги в серці Києва

Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…

2 дні ago

Незабутній відпочинок у Буковелі: зручні тури з Києва

Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…

6 днів ago

Пакети типу дой пак від виробника

Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…

2 тижні ago

З чого почати випікати кондитерські вироби: базові інгредієнти та популярні начинки

Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…

2 тижні ago

Ремонт портативних зарядних станцій: як повернути пристрій до роботи

Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…

2 тижні ago