Якщо суп у горщику занадто загуснув, можна додати води в процесі готування – але тільки гарячої. М'ясо та овочі тушкуються у горщиках у власному соку, додавати в них рідину немає необхідності, якщо ви не варите суп. Рідина потрібна, якщо до складу страви входить значна кількість крупи, що вбирає вологу.
Для смаження на сковороді, барбекю чи грилі підходять майже всі пісні частини. Переважні: вирізка, відбивні на кісточці і без, всі частини філе, реберця (за умови попередньої підготовки). Для гасіння добре підходять окіст, лопатка, відбивні з ноги, грудинка.
ТОВ ТК «Ванагро» — ваш надійний партнер у сфері постачання сільськогосподарської техніки та запчастин. Якщо…
Современный бизнес требует практичных, экономичных и в то же время экологичных решений, особенно в сфере…
Технология обратного осмоса, которая сегодня активно применяется для очистки воды, имеет глубокие научные корни. Её…
Планируя важное событие, будь то свадьба, день рождения или корпоратив, выбор ресторана играет ключевую роль.…
Планування поїздки може стати легким та приємним процесом, якщо обрати правильного перевізника. Компанія LikeBus пропонує…
Военная экипировка — важнейший элемент подготовки для служащих армии, охранных структур, а также любителей тактических…