Засвоєнню білка сприяє клітковина. Кращий вибір гарніру до курки чи яловичини – овочі. Віддавайте перевагу капусті (наприклад, броколі), зеленому горошку, моркві, спаржі, листям салату.6 жовт. 2022 р.
Білки краще засвоюються разом із овочами, тому як гарнір до риби або м'яса потрібно використовувати салати. Макарони, крупи, картопля та хліб перетравлюються у лужному середовищі. Вуглеводи добре засвоюються, якщо їх не поєднувати з білковими продуктами. На травлення потрібно 1,5-2 години.
Амілаза – полегшує засвоєння вуглеводів. Протеаза – сприяє перетравленню білків.
Успішне кафе або ресторан сьогодні неможливо уявити без сучасного обладнання, яке не лише полегшує роботу…
Новый год - волшебное время, когда хочется подарить близким что-то особенное. Перед тем, как выбрать…
Беговые дорожки профессиональные: особенности и преимущества Беговые дорожки профессиональные – это специализированное оборудование, разработанное для…
Поминальний обід — це важлива складова традиційного вшанування пам’яті близьких. Цей захід об’єднує рідних і…
Мультитули давно стали незамінним інструментом для тих, хто цінує зручність, універсальність і надійність. Серед багатьох…
Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який стане в пригоді для багатьох задач: від облаштування…