Засвоєнню білка сприяє клітковина. Кращий вибір гарніру до курки чи яловичини – овочі. Віддавайте перевагу капусті (наприклад, броколі), зеленому горошку, моркві, спаржі, листям салату.6 жовт. 2022 р.
Білки краще засвоюються разом із овочами, тому як гарнір до риби або м'яса потрібно використовувати салати. Макарони, крупи, картопля та хліб перетравлюються у лужному середовищі. Вуглеводи добре засвоюються, якщо їх не поєднувати з білковими продуктами. На травлення потрібно 1,5-2 години.
Амілаза – полегшує засвоєння вуглеводів. Протеаза – сприяє перетравленню білків.
Беговые дорожки для ходьбы: что это, виды и преимущества Беговые дорожки для ходьбы – это…
Планируете провести время дома или устроить обед на работе, но при этом хотите вкусных суши?…
Автомобили Geely (Джили) завоевали свою популярность среди автолюбителей благодаря отличному соотношению цены и качества. В…
Світ манікюру постійно змінюється, а разом із ним зростають вимоги до якості матеріалів та інструментів.…
У світі духовних цінностей важливу роль відіграють релігійні символи, що супроводжують людину протягом усього життя.…
Підтримка автомобіля у належному стані вимагає регулярного технічного обслуговування та своєчасної заміни деталей. Однією з…