Більшість домашньої випічки без крему можна зберігати за кімнатної температури протягом одного-двох днів. Щоб зберегти свіжість, тримайте мафіни і капкейки у закритому герметичному контейнері.
Кондитерські вироби, такі як торти, капкейки, кейк-попси необхідно зберігати ТІЛЬКИ (ВИКЛЮЧНО) У ХОЛОДИЛЬНИКУ (не в машині, не на балконі, не під столом у ресторані) при температурі +2+4 градуси 72 години. Зміна умов зберігання може значно вплинути на смак, структуру та зовнішній вигляд виробів.
В холодильнику капкейки зберігаються значно менше часу. Максимальний термін становить 5 діб за умови відсутності кремової прикраси на «шапочці». Якщо насолода прикрашена декором із крему. зберігатися вона може до 72 годин (три доби) та виключно в холодильнику.