3 способи зберегти свіжість ягід на торті Покрити ягоди та розрізи нейтральним гелем; Желатин; Медом.Jul 31, 2021

КІЛЬКА ВАЖЛИВИХ ПРАВИЛ ПРИ КРАШЕННІ ТОРТА ЯГОДАМИ: Цілі ягоди краще зберігаються, ніж різані. Якщо все-таки хочете використовувати половинки/четвертинки, то покрийте зріз нейтральною глазур'ю, інакше через годину вони вже будуть зів'ялими. Не відривайте гілочки з ягід (грона смородини, полуниці, черешні, вишні).

Спосіб приготування:

  1. Розбавляємо желатин у холодній кип'яченій воді чи фруктовому соку з урахуванням 1 столова ложка на 100гр води.
  2. Залишаємо желатин до набухання.
  3. Викладаємо ягоди та фрукти на вже остиглий торт.
  4. Акуратно покриваємо композицію, що вийшла, готовим желатином за допомогою пензля.

Сьогодні ми навчимо, як зацукрувати фрукти самостійно – швидко і просто.Процес створення декору для торта

  1. Розбити яйця та відокремити білки від жовтків.
  2. Покрити фрукти і ягоди збитими білками за допомогою пензлика.
  3. Посипати фрукти і ягоди цукровим піском або пудрою і дати висохнути.

Dec 29, 2014

Вам також може сподобатися

Більше від автора