Приготування
- 1․ Грудку наріжте шматочками, на сухій сковорідці підсмажте до готовності.
- 2․ Відваріть і нарубайте яйце, натріть сир, подрібніть часник.
- 3․ Хліб наріжте невеликими кубиками і обсмажте на сковороді або запікайте до хрускоту в духовці.
- 4․ Листя салату порвіть руками на невеликі шматочки.
Калорійність рецепту становить 150-200 ккал на 100 г. Для харчування поза домом і на святах він стане непоганим варіантом, коли немає менш калорійних і ситних страв. Але якщо ви хочете схуднути, класичний рецепт салату Цезар краще зробити дієтичним.
Приправи для салату Цезар, пакет 13г – 4 пакетики
- Опис 100% натуральні інгредієнти: без підсилювачів смаку без консервантів без барвників Опис поки що немає. …
- Склад гірчиці зерна, цукор, базилік, часник, перець чорний, цибуля, паприка, чебрець, олія ріпакова, сіль йодована, декстроза Розгорнути склад
- Причина уцінки