Гарбузовий супчик — це справжній осінній смаколик, який зігріє вас у прохолодні дні. Ніжна текстура і м’який смак гарбуза у поєднанні з вершками створюють ідеальну гармонію. Цей крем суп з гарбуза з вершками виходить дуже ароматним, легким і неймовірно апетитним. Готується швидко і просто, а результат — наче страва з ресторану! Якщо хочете додати у своє повсякденне меню яскравих фарб та зігріваючих ноток, обов’язково спробуйте цей рецепт! 🤗
Інгредієнти:
Гарбуз – 0.7 кг
Картопля – 2-3 шт
Морква – 1 шт
Цибуля – 1 шт
Часник – 2 зубчики
Вершки – 70 мл
Оливкова олія – 3 ст.л.
Сіль, перець – за смаком
Вода – 350 мл
Гарбузове насіння для подачі
Приготування:
- Ретельно помийте та очистіть всі овочі.
- Гарбуз, моркву та цибулю наріжте кубиками. Часник дрібно порубайте.
- На розігріту сковороду з оливковою олією викладіть нарізані овочі та часник, тушкуйте 10-15 хвилин.
- Поки овочі тушкуються, наріжте картоплю кубиками.
- Викладіть тушковані овочі та сиру картоплю у каструлю, додайте води та варіть гарбузовий суп до готовності картоплі.
- Як тільки картопля стане м’якою, посоліть, поперчіть суп з гарбуза та збийте його блендером.
- Далі додайте 70 мл вершків та добре перемішайте крем-суп.
- Для ефектної подачі рекомендуємо посипати готовий супчик гарбузовим насінням.
Більше рецептів простих і смачних страв шукайте на сайті Bazylik.com.ua. Знаходьте ідеї для особливих моментів і на щодень, готуйте з задоволенням!