Солити м'ясо потрібно не до приготування, а майже в самому його кінці. Сіль викликає виділення м'ясного соку, що погіршує смак м'яса.

При смаженні м'ясо краще солити на стадії напівготовності після того, як воно вже трохи обсмажилося, в такому випадку м'ясо виходить ніжним та соковитим. Якщо посолити м'ясо сирим, воно відразу ж дасть сік і буде твердим. Такі ж правила і для печінки.

Солити м'ясо слід перед самим смаженням, беручи солі по 1/2 чайної ложечки на кожний фунт м'яса. Перед смаженням треба м'який шматок відбити металевою сапочкою, інакше одна частина, тонша, пересмажиться, тоді як інша не досмажиться.

Вам також може сподобатися

Більше від автора