Ніж з довгим, середнім по ширині мечем з центрованим вістрям. Застосовується для обробки великих і середніх овочів, нарізки великих шматків м'яса, курки, великої риби. Стандартний розмір обробного ножа – близько 20 см (8 дюймів).
Цей універсальний різальний інструмент легко впорається з шинкою, домашнім птахом, різним м'ясом: як сирим, так і приготованим. За допомогою обробного ножа ви зможете підготувати порційні шматочки майбутньої страви або розділити готову страву на порції (у тандемі з великою кухонною вилкою).
Філейний ніж потрібен для обробки та нарізки риби. Його незвичайна конструкція допомагає легко знімати м'якоть з кісток, відокремлювати шкіру та робити тонку акуратну нарізку для бутербродів, суші та ролів.
Ніж для хліба – ніж із зубчастим лезом для нарізки хліба Сирний ніж – призначений для нарізки сиру Ніж для видалення кісток ніж з гострим прямим мечем для видалення кісток з птиці, м'яса та риби Обробний ніж – довгий ніж з тонким клинком для нарізування м'яса.