Бургер – це сендвіч, що складається з розрізаної булки, всередину якої кладуть рубану смажену котлету, кетчуп, майонез, листя салату, маринований огірок, сиру або смажену цибулю, помідор, сир.
Збираємо бургер. на нижню половинку булочки намазати кетчуп, майонез, гірчицю, далі покласти котлету, на ще гарячу котлету – платівку сиру, на сир – скибочка помідора, на його маринований цибулька, далі – пару скибочок маринованого огірка, зверху листок салату і закінчити всі верхньою половинкою булочки.
Гамбургер – це рубаний біфштекс з натуральної 100% яловичини на карамелізованій булочці.В його складі:
- біфштекс із натуральної яловичини, приготовлений на грилі;
- підсмажена в тостері булочка для бургерів;
- приправи для гриля;
- гірчичний соус;
- мариновані огірки;
- цибуля відновлена.
Технологія приготування Найголовніше у бургері — це булочка та котлета. Решта наповнення може змінюватися за смаком гостя: хтось любить сир, хтось огірки, хтось не їсть цибулю і так далі.